Sådan kontrolleres for en dårlig Elektriske Breaker

July 6

En effektafbryder er designet til at distribuere elektriske strøm i hele dit hjem. De er også designet til tur eller slukke elektriciteten i tilfælde af kredsløbet bliver overbelastet eller overophedet. Over en periode, kan afbrydere svække og ikke længere har evnen til at bære den belastning, de var designet til at bære. Undertiden vil sikkerhedsmekanisme inden for den breaker, der forårsager breaker at slukke af sig selv mislykkes, forårsager breaker til at overophede og eventuelt blive bringer sikkerheden i fare. Tjek din effektafbrydere til tegn på skader og bære, hvis du har problemer med breakers opholder sig på eller du bor i et ældre hus.

Instruktioner

•Kontrollér breaker til at se, om det har udløst eller slukket sig selv. Prøv at nulstille breaker, hvis det ikke nulstilles, breaker skal muligvis udskiftes.

•Drej off og fjerne hver eneste enhed på den breaker kredsløb. Hvis afbryder nulstiller, begynde at dreje og plugging i hver enhed ét element ad gangen. Hvis effektafbryderen ture, breaker kan svækkelse eller overbelastning og kunne skabe en brandfare. Breaker skal muligvis udskiftes.

•Test at se, hvis afbryder er dårligt ved at slukke den vigtigste breaker på det elektriske panel. Fjern dækslet over kontrolpanelet for at få adgang til ledninger og breakers. Fjern kablet fra bagsiden af den breaker, der snubler ved løsne skrue og fjerne den sorte ledning under det. Skift denne tråd med en tilstødende breaker wire. Det er meget vigtigt, at du kun skifte ledningerne til breakers, der er den samme nøjagtige strømstyrke. Når ledningerne er tændt, hvis afbryder fortsætter med at rejse mens knyttet til et nærliggende kredsløb, skal det udskiftes.

•Tjek for tegn på afbrænding, sværtede områder og en brændende lugt. Touch breaker for at se, hvis det føles varmere end de omgivende breakers. Kontrollere for tegn på korrosion på front og bag breaker. Hvis nogen af disse tegn findes, slukke de vigtigste panel og har breaker erstattet straks.

•Test breaker med en spænding tester. Fjern dækslet til panel fra panelet breaker og røre en sonde til den bagerste skrue breaker og andre sonden til enhver metal på panelet. Normal spænding for 120 volt kredsløb bør læse mellem 108 til 132 volt og normal spænding til 240 volt kredsløb bør læse mellem 216 og 264 volt. Hvis spænding aflæsninger satser mindre end normalt, kan breaker skal udskiftes, da det begynder at svække.

Tips & advarsler

  • I nogle af disse skridt vil du arbejde med live kredsløb. Sørg for at jorden omkring dig er tør og dine hænder er tørre. Vær forsigtig, mens test kredsløb og arbejder med en åben elektriske panel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com