Hvordan man opbygger et skur Plan

July 6

Hvordan man opbygger et skur Plan

En stald kan vise sig uvurderlig til at gemme alle de værktøjer og udstyr, som du bare ikke har plads til i dit hus eller garage. Du kan bygge en stald selv, men det vil tage tid. David Stiles, forfatter af skure: Do-It-Yourself Guide til baggård bygherrer, fordriver den populære marketing myte, at folk kan bygge en stald i en weekend. Den tid det tager for at fuldføre en stald afhænger din snedkeri færdigheder og kompleksiteten af skuret, du planlægger at bygge. Ifølge Stiles, tage den tid, du forventer at bygge et skur og dobbelt det. Stadig, at have en plan kan hjælpe dig med at undgå fejl, der vil koste dig penge i det lange løb.

Instruktioner

•Opkald lokale bygning department til at bestemme, om du har brug for en bygning en tilladelse. Nogle lokalsamfund har strenge zoneinddeling love, der dikterer, hvor et skur kan være placeret, og hvordan det er at være konstrueret. Ejere betale en bøde, flytte eller opløse skure, der er fundet for at være i strid med disse love.

•Få websted klar. Klart træer og buske efter behov. Sørg for landet er niveau ved Udgravning snavs ud af store områder eller udfylde lave steder. Sikre, at elektricitet på stedet for at betjene elværktøj ved at køre en kraftig elektrisk ledning fra huset.

•Forbered at bygge et skur. Gå til tømmerhandlen eller hjem-bygning butik og Bestil tømmer, sidespor og tagsten. Afhente materialer eller få dem leveret til webstedet. Mærke off den nøjagtige placering af hvor du planlægger at bygge et skur med stakes. Gør webstedet tilgængeligt for levering lastbiler, hvis materialer skal leveres.

•En komplet fundamentet. Indført fundament blokke. Opbygge en ramme tværbjælke lager, der er af samme størrelse som i skuret perimeter. For større skure, vedhæfte en bjælke eller vandrette bjælke til center for ekstra støtte. Skære og strøer og derefter lå og søm ¾-tommer plader af krydsfiner for sal.

•Frame skuret væggene. Læg toppen og eneste plader, eller øverst og nederst på væggene og studs. Nail brikkerne sammen og sørg for, at strukturen er firkantet. Skære og søm væggen studs--16 inches fra hinanden – der går mellem de øverste og nederste plader. Bandage og hæve væggene én ad gangen. Dække studs med ½-tommer krydsfiner beklædningen. Husk at skære en døråbning i beklædningen, der er 2 inches større end døren.

•Construct tag. Installere pole understøtter for spær, 1 lodret pole i hver ende af skuret toppet af 1 vandret ridgepole. Skære en master spær skal bruges som skabelon til de resterende spær. Bygge og fastgøre spær. Skære og installere krydsfiner tag beklædningen.

•Trim ud og side skuret. Skåret så pre maling eller pletten trim bestyrelser på savbukke før du anvender dem på stald at spare tid. Lim derefter søm rake board, den horisontale trim stykke naglet til enderne af spær, umiddelbart under tag kant. Tilføje hjørne bestyrelser, trim der dækker den plads, hvor to væggene mødes. Tack et board langs basen til at fungere som en lige kant guide, så negle træbeklædningen og cut off eventuelle fremspringende kanter.

•Dæk tag med asfalt helvedesild. Sikker eave drypper til den nederste kant af taget til at beskytte mod vand infiltration. Tack tagdækning følte at beklædningen. Installere drop kanter til gavlen kanter. Negle et kursus af tag helvedesild hovedet med faner dæklagene mod toppen. Dække start helvedesild med en række af tre fanen helvedesild med fanerne vender nedad. Forskyde den næste række af helvedesild og fortsætter indtil en side er færdig, så gentag processen på den anden side.

•Installer pre hang døre. Skære bundplade inde rå åbning. Indstille døren ind i åbningen. Indsæt en shim bag hver hængsel, mellem hængsel jamb og udformningen. Tilslut doorjamb med udformningen af sømning gennem støbning og shims med casing negle.

•Rengør op webstedet arbejde rundt om skuret. Indsamle værktøjer og skrot materialer at rydde side af vragdele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com