Den bedste måde at afkøle en vokse værelse med en bærbar klimaanlægget

July 6

Den bedste måde at afkøle en vokse værelse med en bærbar klimaanlægget

Indendørs vokse værelser er ideel til dyrkning af visse typer af planter hurtigt og effektivt, fordi du kan regulere lys, vand, næringsstoffer og sikkerhed af dine planter i disse værelser. Disse værelser kan imidlertid blive meget varm på grund af alle de lys og mangel på luft flow, så en bærbar klimaanlægget kan være påkrævet.

Køb korrekt/c

Køb en bærbar/c enhed, der er den rigtige størrelse til din vokse værelse og effektivt vil køle det til den korrekte temperatur. Disse bærbare/c enheder kommer i forskellige størrelser og styrker, lige fra 5.200 BTU Vinduesenheder til to ton 12.000 BTU enheder, der kommer i flere dele. Hvis du tror, du vil flytte den bærbare/c ofte omkring den vokse værelse, er en mindre enhed sandsynligvis bedre. Prisen varierer også for disse enheder, baseret på størrelse, kraft og pålidelighed.

Adskille magt

En bærbar klimaanlæg tager en masse elektricitet, så det er vigtigt, at det har sin egen separate elektriske hook-up. Dette er så det ikke påvirke vokse lyser eller andre aspekter af den voksende operation. Hvis det var hooked til den samme strømkredsen, måske det pop det forårsager lys til at bryde, en brand for at starte eller hele vokse værelse at blive lukket ned for en periode, som kan alvorligt påvirke planter i vokse værelse. Så skal du sørge for din separat elektrisk linje sæt før du installerer din bærbare/c enhed.

Placering

Placering af den bærbare a/c enhed bør være det sted, hvor de mest varme centralt genereres, for at regulere det mest effektivt. Hvis der er en bank af vokse lyser overhead, så bedst sted kan den bærbare a/c enhed være på gulvet, midt i planter, direkte nedenunder vokse lyser, så at varmt og koldt Flet lige på niveauet planterne trives. Dette kan tage nogle trial and error at finde ud af det optimale sted for a/c enhed ved at sætte den op og derefter tage specifikke luft aflæsninger af den nye gennemsnitlige temperatur. Også, observere, hvordan planter reagere på tilføjelsen af a/c enhed vil hjælpe dig med at finde den bedste placering for enheden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com