Sådan foretages fejlfinding af en Central varme & Air Unit

July 6

Sådan foretages fejlfinding af en Central varme & Air Unit

En central air og varme system virker på de samme kontrolmuligheder til at give enten varm eller kold luft. Fejlfinding af begge disse elementer af tvang-air furnace system indebærer den samme tilgang. Vær opmærksom på hvordan systemet lyder og føles, når det fungerer korrekt så du ved, hvordan det skal lyde når du foretager fejlfinding af det. Denne viden vil give dig indblik i hvad der sker, når systemet fungerer forkert.

Instruktioner

•Kontrollér termostat før du gå videre til mere komplicerede fejlfinding spørgsmål. Dit problem kan være så simpelt som en termostat, der er blevet nulstillet af en anden person og så ikke tillader systemet at sparke på, når det skal.

•Drej off miniafbryderen til enheden. Der er en inde i dit hjem elektriske panel box og en uden for på væggen bag den eksterne enhed.

•Tag off termostat cover og rengøre kontakterne, hvis indstillingen af termostaten ikke er problemet. Skub et visitkort mellem kontakter til at rense dem. Stram løs ledning tilslutninger, mens du har termostat armaturet åbne.

•Tag luftfilter til at inspicere for en ophobning af snavs og støv. Erstat et beskidt luftfilter med en ren eller vask en genbrugelig luftfilter. Slå systemet, når du fjerner luftfilter og ikke lade det køre i længere tid uden filter i sted.

•Ansigt ud til kondensatoren enhed placeret på ydersiden af dit hjem. Kontrollere for tegn at luftstrømmen er ved at blive blokeret. Blokeret luftstrøm ind i kondensatoren kan forårsage enhed til at begynde at fungere ineffektivt. Rive enhver vinstokke, der klatre op kondensatoren. Beskære tilbage vegetation, der blokerer strømmen af luft.

•Tag panel på toppen af kondensatoren enhed med en skruetrækker. Inspicere turbineblade for tegn på skade. Forsøg ikke at rette en bøjet klinge: erstatte den. Selv en lidt bøjet fan blade kan forårsage systemet til at fungere uregelmæssigt.

•Brug et værktøj kaldet en fin kam at ordne de metal finner på kondensatoren. I modsætning til fan bladet, kan du ordne finnerne, selvom du ikke får dem helt lige. Bent finner afbryde strømmen af luft og gøre opvarmning og afkøling ordning mere ineffektiv over tid.

•Drej på både ydre og indre afbrydere. Vent til enheden for at begynde at fungere. Hvis enheden ikke fungerer eller fungerer ineffektivt, ringe en service professionelle til at udføre flere diagnostik.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com