Dværg ornamentale blomstrende træer

July 7

Dværg ornamentale blomstrende træer

Prydplante blomstrende træer føje en smuk vask af foråret farve til din landskab, men gøre meget andet til at forbedre din værftet. Mest blomstrende prydtræer har ubestemmelig voksende vaner og vinter former, og stiller ikke grand, sprede lemmer for skygge eller beskyttelse som et læhegn. Dværg ornamentale blomstrende træer kan, men lysne din yard med et anfald af hvide eller lyserøde forårsblomster, så danner en lille landskab accent for resten af året.

Kirsebær

Kirsebær prydtræer producerer et væld af blomster i midten af foråret, at sport nuancer af hvid til hot pink, med enkelte eller dobbelte kronblade, afhængigt af sorten. Blomstrende kirsebærtræer er tilgængelige på flere grundstammer, herunder dværg, semi- dværg og fuld størrelse. Dværg blomstrende kirsebær træer vokse omkring 12 til 15 fod høje. Disse omfatter springvandet sne grædende dværg cherry, som bærer sin hvide blomster på nedadgående cascading lemmer. Carmine juvel dværg kirsebær vokser kun 7 fod høj med en mere bush-lignende vane, og producerer spiselige kirsebær sent på sæsonen efter et væld af lyserøde og hvide forårsblomster.

Blomme

Den amerikanske blomme ("Prunus Americana") og Chickasaw blomme ("Prunus angustifolia") er indfødte nordamerikanske blomstrende træer med dværg, understory voksende vaner. Den amerikanske blomme kan vokse til 15 til 20 fod høje, men normalt forbliver i en mindre, busket vane, som gør Chickasaw blomme. Begge producerer tidligt, luftige sprays af hvide blomster, efterfulgt af frugt, der er spiselige for mennesker hvis sødet, og værdsat af dyreliv.

Crabapple

Crabapple træer ("Malus spp.") bære små, sur frugt, men er normalt dyrket som prydplanter for deres væld af foråret blomstrer. Crabapple træer, som de mere spiselig æbletræer, findes podet på dværg og fuld størrelse grundstammer. Der er mere end 1.000 varianter af crabapple, hvoraf mere end 100 dyrkes til landskaber i Nordamerika. Ny blomstring dværg crabapple sorter omfatter rød-blomstring Lancelot, grædende hvidvinsdrue smeltet Lava og den lille, hvide-blomstring, næsten busket Sargent Tina. Blomstrende paradisæbler kan præsentere en skuffende display i nogle år, fordi nogle eksemplarer blomstre stærkt i et år, så undlader at blomstre i et år eller to før skiftevis tilbage til fuldt flor igen.

Kornel

Den amerikanske kornel ("Cornus florida") er en hvid til pink blomstrende understory træ, voksende 15 til 20 fod høje. I 1970 ' erne oplevede de native blomstrende dogwoods stamme fra sygdom og insekter, så opdrættere krydsede American kornel med den asiatiske kornel ("Cornus kousa") til at oprette talrige mere hårdføre stammer. Mange af disse nye sorter er dværg i form, herunder Rutgers Universitys varemærkede rød Pygmy, en rose-rød-blomstring sort der vokser kun 7 fod høje. Den sande dværg kornel ("Cornus canadensis L.") er normalt klassificeret som en wildflower snarere end et træ; selv om dens blomster og bladene ligner dem af højere asiatiske og amerikanske kornel sorter og hybrider, vokser det kun 4 til 8 inches høj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com