Hvor ofte skal du fodre en kaktus?

July 8

Hvor ofte skal du fodre en kaktus?

Kaktusser har et ry for at være tornede, lav vedligeholdelse potteplanter, der endnu brownest af brown-thumbed gartnere ikke kan dræbe. I virkeligheden skal cactus plejes ligesom enhver anden planter, herunder regelmæssige gødning. Fodring tidsplaner og krav varierer betydeligt mellem de to vigtigste typer af kaktus. Regnskoven kaktus (også kendt som ferie kaktus) har højere befrugtning behov end disse kaktus fundet voksende i ørkenen klimaer.

Typer af kaktus

Kaktus vokse i en bred vifte af klimaer, men to hovedtyper er fundet i amerikanske hjem og landskaber. Regnskoven kaktus omfatter jul og taksigelse kaktus, påske kaktus og orkidé kaktus. Disse kaktus bør befrugtes i forhold til deres blomstrende periode til at fremme den bedste blomstrer. Desert kaktus, ligesom tønde kaktus og kaktusfigener, foretrækker generelt sjældne befrugtning i hele deres vækstsæson.

Fodring ørken kaktus

Desert kaktus er den nemmeste af de kaktus til at befrugte. De har nogle behov på grund af de ekstreme klimaforhold hvor de udviklede sig. Fodre disse kaktus når månedlige fra juni til September med en lav-kvælstof gødning til at afskrække saftige vækst; 5-10-5 eller en gødning med lignende nøgletal anbefales. Fisk emulsion kan også anvendes til ørken kaktus.

Fodring ferie kaktus

Ferie kaktus fodres på en tidsplan, der tilskynder blomstrer på den rette tid af året. Jul og taksigelse kaktus (Schlumbergia kaktus) bør være befrugtet hver to til fire uger fra marts til September med en fjerdedel fortynding af en afbalanceret gødning. Påske kaktus bør være befrugtet hver to til fire uger hele året, undtagen mens de er i flor.

Langsom frigivelse gødning

Kaktus er generelt fodres med flydende gødning, der skal genopfyldes mindst én gang om måneden. Langsom frigivelse gødning er også en mulighed for kaktus, men de bør også bruges omhyggeligt. Kaktus behandles med langsom frigivelse gødning i begyndelsen af deres respektive vækstsæsoner--juni til ørken kaktus og marts for Schlumbergia kaktus. Påske kaktus kan modtage en dosis af langsom frigivelse gødning, når de falder deres blooms og begynde at vokse igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com