Hvordan man laver rengøringsmidler til polstring med bagepulver

July 8

Hvordan man laver rengøringsmidler til polstring med bagepulver

Hvad du nødt til at rense dit hjem kan være lige ved hånden, uden at skulle besøge rengøring midtergangen af dit lokale supermarked. Bagepulver gør en fremragende giftfri renere og bruges ofte i hjemmelavet cleaners, fordi fjerner pletter og lugt effektivt. Du kan bruge bagepulver som et tørt eller vådt renere for din polstring, selvom club soda, majsstivelse eller eddike er ofte brugt i stedet.

Instruktioner

•Mix bare en anelse vand med bagepulver at danne en pasta og bruge det til spot-rengør pletter væk. Gnid det forsigtigt med en klud eller svamp til at løfte pletter. Test i en diskret område først at være sikker på den våde bagepulver ændrer ikke stof farve eller tekstur.

•Mix 2 kopper bagepulver, 1/2 kop majsstivelse, 1 tbsp. jorden nelliker og fire knuste laurbærblade som et alternativ til trin 1. Denne opskrift gør en effektiv tør shampoo til tæpper, ifølge Utah State University, og kan bruges til at rense og fjerne lugt fra polstrede møbler.

•Vacuum bagepulver indsætte når det tørrer eller har været på stoffet i mindst en time. Bruge pensel eller polstring udlæg for vakuum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com