Hvordan du udskifter krakket keramiske væg flise

July 9

Hvordan du udskifter krakket keramiske væg flise

Væg fliser kan knække og chip for en række årsager. Uanset grunden bliver revner og chips i fliser en skamplet for byen. Når de står med en revnet væg flise, er processen med at fjerne og udskifte det ligetil, der kræver kun det rigtige sæt værktøjer og en smule tålmodighed. For at finde det perfekte match for revnede eller knækkede fliser, er det bedst at holde nogle af de oprindelige fliser på lager, når du er færdig med installationen.

Instruktioner

•Forbered området. Lægge en dråbe klud rundt om det omkringliggende område til at beskytte det mod snavs.

•Løsn flisen. Brug en hobbykniv eller injektionsmørtel sav til at skære langs kanten af injektionsmørtel. Dette vil løsne fliser fra væggen. Vær omhyggelig med ikke at trænge ind i væggen eller backer bestyrelsen bag flisen.

•Tag flisen. Bruge en kolde mejsel og hammer. Tryk på bagsiden af mejslen med en hammer til at bryde resten af flisen, opdele den i mindre stykker. Skrab flise og snavs væk fra væggen med en spartel eller murske.

•Tør-fit de nye fliser. Læg flisen på væggen uden lim eller injektionsmørtel til at kontrollere for afstand og justering med omkringliggende fliser.

•Applicer silikone klæbestof på bagsiden af udskiftning flise. Anvende tre perler af limen i bredden af fliser på toppen, midten og bunden. Læg flisen på væggen, tilpasse den med omkringliggende fliser. Lægge pres på flisen i et par minutter indtil det anbringer sikkert til væggen. Tillad 30 minutter for limen sæt og tør.

•Mix injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Du behøver ikke en masse injektionsmørtel til dette projekt, medmindre du ønsker at injektionsmørtel omkringliggende fliser for. Matche injektionsmørtel til resten af flisen, når du udskifter en revnet flise for at undgå at skulle regrout hele væggen. Injektionsmørtel farverne kommer færdigblandede, at gøre matchende enkle.

•Applicer injektionsmørtel til flisen ved hjælp af en injektionsmørtel float. Bruge fingeren til at skubbe injektionsmørtel til svært at fylde crevasses. Lad 10 minutter til injektionsmørtel til at indstille.

•Rengør injektionsmørtel ud af fliser med en fugtig svamp. Brug ikke rengøringsmidler eller spray. Tillade flise til at indstille natten over, og polske haze fra injektionsmørtel med en ren, tør svamp.

Tips & advarsler

  • Brug øjenbeskyttelse ved udfyldelsen af dette projekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com