Sådan Clean Foundation Drain fliser

July 9

Sådan Clean Foundation Drain fliser

Foundation drain fliser er perforeret røret installeret mod et hjem fundament. Dækket med grus, flisen dræner vandet fra fundamentet af huset, beskytte fundamentet fra vandskader. Rengøring af fliser, når det bliver tilstoppet er nødvendigt at bevare funktionaliteten. Foundation fliser er tilstoppet med snavs eller snavs vil begynde at dræne vandet langsomt eller slet ikke. Du kan normalt rense foundation drain fliser ved hjælp af en kloak slange, routing ud snavs, der har samlet i rørene til at gøre vejen klar igen for ordentlig kloakering.

Instruktioner

•Locate et indsamlingssted for din foundation drain fliser. Indsamlingssteder er de let tilgængelige områder, hvor fliserne tilsluttes åbninger såsom overflade afløb eller downspout forbindelser.

•Adgang flise rør ved at fjerne den forbindelsesenhed. Skru downspout rør fra afløbet flisen, eller fjerne en drain dække fører til flise.

•Sæt kloakken slange ind i slutningen af fonden afløbsrør. Skubbe det kabel, der er indeholdt i kloak slange gennem rør til at skubbe den snavs og snavs i røret ud dræning ende. For enden af kloak slange kabel er en snegl, en kniv, som roterer som du skubber slangen gennem røret. Rotere snegl med håndsving på slangens ende at skrabe rester fra siderne af røret og klare perforeringer denne linje pipe organ. Fjerne kloak slange, når røret er blevet ryddet.

•Sæt en slange til slutningen af drain fliser, med anden enden af slangen er knyttet til en vandhane. Tænde vandhanen og pumpe vandet gennem ryddet røret at hjælpe vaske væk enhver resterende snavs. Fjern slangen efter vask.

•Udskift adgang dækker til slut rengøring af foundation drain fliser.

Tips & advarsler

  • Brug en lidt højt vandtryk, når vask ud flise røret med slange - nok pres til at vaske væk sand og snavs, men ikke så meget at du oversvømme grus hvor flisen er placeret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com