Hvordan man får en hvid ud bejdse ud

July 9

Hvordan man får en hvid ud bejdse ud

Rettelak--også kendt som "hvide ud"--er ofte en redningskrans, når du skal rette en fejl på et dokument. Men ligesom enhver væske, det undertiden olieudslip og forårsager pletter på tøj, møbler og gulve. Selv om hvid ud hærder i en gips-lignende konsistens, er pletten som regel nemt at fjerne på egen hånd, uden at behøve at ringe i en professionel renere. I de fleste tilfælde tager det kun en smule af skrabning og skrubbe for at slippe af pletten helt.

Instruktioner

•Tillad hvid ud pletten tørre. Forsøger at tørre op spill mens stadig våd eneste spreads væsken omkring--at gøre problemet værre.

•Scratch off så meget af den tørrede hvide ud som du kan med din Fingernegl, kanten af en mønt eller smør kniv.

•Look på etiketten på din flaske rettelak, til at afgøre, om det er vandbaseret eller olie-baserede. Hvis vand-baseret, anvende sæbe og vand til resterne af pletten efter skrabning, og gnid med en ren klud til at fjerne den. Hvis råolie-baseret, Anvend en citrus-baserede rengøring produkt eller mineral ånderne til at opløse pletten og derefter tørre det af med en klud.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger mineral spiritus, test på et iøjnefaldende sted på forhånd sørge for det ikke vil skade de farvede område. Mineralske spiritus undertiden fjerne lak eller tager farve ud af tekstiler.
  • Hvis hvidt ud bejdse er på en beklædningsgenstand, der kræver Renseri, forlade fjernelse jobbet til en professionel. Informere renseriet, pletten er enten vandbaseret eller oliebaserede rettelak.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com