Hvordan til at identificere jordbær planter

July 10

Hvordan til at identificere jordbær planter

Jordbær er lækre friske off plante i frugtsalater, jordbær Marie, smoothies, is, tærter og meget mere. Der er flere sorter af vilde jordbær og snesevis af sorter, der dyrkes kommercielt og i haver. Nogle af de mest populære sorter, der dyrkes i dag er Earliglow, Allstar og Redchief (juni bærere) og hyldest og Tristar (dag neutrale). Jordbær er typisk rød, hjerte-formede bær med små gule frø hele deres kroppe og 7 til 12 små ægformede blade på deres kroner. Selvom der er så mange slags jordbær, identificere de fleste andel karakteristika, der gør det muligt at en jordbær plante.

Instruktioner

•Look for frugt første. Dette er den nemmeste måde at identificere en jordbær plante, men mange sorter vil ikke frugt indtil slutningen af juni eller juli. Vilde jordbær som Fragaria viginiana, F. chiloensis (stranden jordbær) eller F. vesca, som findes i Pacific Northwest er små frugt ca 1,5 til 2,5 cm på tværs. Jordbær sorter, der dyrkes i haver eller kommercielt (dem du ser i Bilka) tendens til at være meget større.

•Look for små, hvide blomster, der har 5-7 afrundede kronblade (mere almindeligt 5) og en korte gule klynge af støvdragere med pollen i midten. Der kan være 5 til 9 blomster på nogen blomstrende stilk. Jordbær planter er i Rosenfamilien, så disse blomster er faktisk lidt roser og ligne vilde roser i deres form.

•Observe blade af planten du har mistanke om at vil bære jordbær. Bladene på de fleste er tykke, 3-delt, tandede, har grove vener og er lidt behårede på deres stilke. Bladene kan være alt fra 3 til 20 cm i længde afhængig af hvilken type de er, og hvor godt ernæret de er.

•Tag et kig på løberne. Jordbær planter har normalt korte, tykke grundstammer forbundet med korte, hårede løbere.

•Kontakt en guidebog til vilde planter i dit område, hvis du forsøger at identificere en vilde jordbær plante. Nogle vokse tættere på kysterne og andre er strengt skov sorter. Hvis du forsøger at identificere noget i din have, tag et foto og vise det til en gartner, der har erfaring dyrke jordbær.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com