Spider krysantemum planter

July 10

Spider krysantemum planter

Krysantemum, også kaldet mums, er en blomstrende plante hjemmehørende i områder i Kina. Spider krysantemum er en type af blomstrende mor med blomstrer ligner lange, tynde ben på en edderkop. Disse krysantemum blomstre i haven, når andre planter er lige begyndt at vokse eller er afsluttet for sæsonen.

Identifikation

Spider krysantemum er en del af Asteraceae familien med det botaniske navn af Dendranthema grandiflorum. Denne sort har en center disc Blomsterkurv med lange, smalle kronblade, der krøller fra Blomsterkurv center. Typen spider er en af otte chrysanthemum klassifikationer baseret på den ordning og form af blomsten. Spider krysantemum blomstre i tidlig om foråret og efteråret, når dagene er korte og nætterne er lange. Udendørs-plantet spider krysantemum kan ikke blomstre i efteråret, hvis der er en hård frost tidligt i sæsonen.

Plantning

Plante spider krysantemum i foråret eller falde for at give hjem landskab farve når andre planter ikke vokser. Vælg en plantning område, der har en fugtig og næringsrig jord. Planterne foretrækker fuld sollys i løbet af dagen, men blomstrende kan blive hæmmet, hvis anlægget er nær nighttime hus eller gadebelysning. Tilføj 2 til 4 inches af organisk kompost og arbejde det ind i jorden før plantning af mums. Dette øger næringsindholdet og bistår med vand dræne omkring rodklumpen.

Pleje

Spider krysantemum producere blomstrer for ca. fire uger. Skære plante blade efter foråret blomstre periode at stimulere ny vækst og en anden blomstrer i efteråret. Fall beplantninger kræver ikke skære ned løvet. Give vand til planterne under den varme sommer måneder når der er en mangel på nedbør. Spider krysantemum foretrækker en jævnt fugtig jord, der ikke tørrer ud mellem vand applikationer. Anvende en vandopløselig gødning for blomstrende planter i juli til krysantemum plantet i løbet af foråret. Fall plantet krysantemum kræver ingen gødning.

Overvejelser

Overveje at gøre forskning på spider krysantemum sorter, der vokser bedst i din klima. Check med en lokal børnehave oplysninger på krysantemum og tips til at dyrke dem i dit geografiske område. Winterize planterne ved at dække dem med 4 til 6 inches af mulched halm eller fyrretræ grene, at isolere den planter og haveområde. Undgå at bruge bladene som et winterizing barkflis for at undgå skader på planter fra jordpakning, når bladene bliver våd.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com