Hvordan kan jeg rense mit badeværelse, hvis det har en masse af mug?

July 10

Badeværelse rengøring er undertiden en udmattende opgave. I nogle tilfælde, du skal kæmpe sæbe afskum, hårdt vand indlån og tilsyneladende umuligt toilet pletter. Mug gør sagerne endnu værre. Uanset hvor vanskeligt forsvinder de fleste pletter når du rense dem, men mug sporer spredes til nye steder og gøre din rengøring rutine endnu mere frustrerende. Når der beskæftiger sig med en skimmel-befængt badeværelse, du har brug for en strategi, der omfatter forebyggende foranstaltninger for at holde det fra at vende tilbage.

Instruktioner

•Tør ud af dit badeværelse. Hvis du vil effektivt fjerne mug, skal du neutralisere den ved at fjerne fugt fra sporerne. Tænde en bærbar affugter eller plads opvarmningsanlægget, eller åbne et vindue, hvis du har en. Nogle af badeværelserne har loft udsugnings. Hvis din har en, tænde det at trække fugt og støv opad og ud af dit hjem.

•Dæk dit badeværelse døren sammen med nogen luft ventilationskanaler, indefra ved hjælp af plastfolie findes i isenkræmmere. Hvis dit badeværelse har en masse af mug, skal du indeholde rummet for at rense den uden spredning skimmel til andre dele af dit hjem. Når der dækker døren, sørge for at dit lagen dækker alle revner langs top, bund og sider.

•Spray dit badeværelse overflader ved hjælp af en rengøring løsning, der fordobler som en skimmel killer. Dette gør det muligt at ødelægge formen under rengøring på samme tid. For eksempel, bland lige dele klor blegemiddel og vand i en sprayflaske og spray dine fliser, fuger og porcelæn inventar. Skiftevis, spray med fuld styrke hvid eddike eller brintoverilte. Efter sprøjtning, vente 15 minutter før du fortsætter. Disse løsninger har brug for tid til at desinficere.

•Scrub alle dine armaturer, herunder brusebad, Badekar, håndvask og toilet med en skrubbe børste til at fjerne snavs, sæbe udskud, mineralforekomster og svampesporer. Skyl hver overflade med koldt vand.

•Tør dit badeværelse ved hjælp af en af metoderne beskrevet i trin 1. Før du fjerner plastfolie, støvsuger hele rummet, herunder vægge og inventar, ved hjælp af enten en håndholdt støvsuger eller en konventionel støvsuger med slange udvidelser. Dette samler alle sporerne, der forbliver i området, og forhindre dem i at spire i fremtiden. Udviske din vakuum filter grundigt.

Tips & advarsler

  • Slid en vejrtrækning maske når arbejder i et miljø med skimmel-befængt. Hvis du beslutter at rense med klor blegemiddel, bære gummihandsker så godt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com