Syntetisk dæk Installation

July 11

En syntetisk dæk, også kendt som sammensatte er pyntede, lavet af genbrugt polyethylen plast, træ fra træflis og savsmuld fra kilder såsom møbelfabrikkerne, ifølge RonHazelton.com. Fordelen ved denne type af dæk er at det varer "næsten evigt" i barske klimaer--det modstår rådner op uden at skulle være forseglet eller malet-- og materialet, der kan arbejdes på samme måde til træ. Dette træ-komposit materiale kan være lidt dyrere end naturligt træ, men de langsigtede fordele gøre det en god mulighed.

Line det op

Når du installerer en syntetisk dæk, er det afgørende for at sikre de pyntede planker du bruger den korrekte størrelse for de dæk, du planlægger at bygge, bemærker ThisOldHouse.com. Skal du kontrollere størrelser med et målebånd inden du skære den første planke. En magt-geringssav er anbefalet til dette job, fordi det kan gøre nøjagtig 90 graders crosscuts--de mest almindelige skære-- og er sikrere end mange andre kuttere på grund af dens indbyggede kniv vagter. Når glider den første syntetiske plank under enhver eksisterende metal blinkende - ofte den mest udfordrende del af projektet,--det er kritisk, at den første planke er parallelle med den ydre kant af dækket. Ellers vil du blive bygning dine dæk på en vinkel. Brug composite pyntede skruer til at fastgøre dette dæk bord langs kanten tættest på hus på hver tværbjælke. Disse skruer er designet med omvendt tråde at fjerne kompositmateriale som skruen er drevet, således at det med plads til godt og forebyggelse paddehatte (oprettelse af en hævet bump i materialet), ifølge Decks.com.

Glat og plads det ud

Skjulte dæk fasteners gå i hver tværbjælke langs kanten af bestyrelsens dæk. Skjulte dæk fasteners gøre overfladen af et dæk glat og sikker ved at sikre ingen søm eller skruer pop op, ifølge EB-TY. Disse skruer kommer med skærpet pigge, som du kan køre ind i planken ud ved hjælp af en hammer og plast trykke blok. En skrue går også gennem hver skjulte fasteneren og ind på strøer. Resten af planker af syntetiske dæk vil også bruge disse skærpet pigge. Derudover sikrer tilstrækkelig plads mellem hver planke under installationsprocessen er vigtigt fordi kompositmateriale kan udvide og formindske som det varmer og køler.

Hak og rette det

Opdigte den ydre ende af det syntetiske dæk kan være så vanskelig som at installere den første planke. Du skal hak den den sidste planke til at passe omkring railing stillinger. Det er også vigtigt at du trimme dæk bord til længde i slutningen af projektet. For at gøre et lige snit, er skrue en straight-kantet bord til dæk som en rundsav guide en anbefalede metode. Det er nyttigt at først bruge en kridtstreg for at skabe den rette linje på den passende længde. En kridtstreg skaber en sprød linje i løbet af et øjeblik, Jeff Gorton siger i "Hvordan til at bruge en kridtstreg" til "Reader's Digest" magasin. Det er ligesom at bruge en dyre laser--bare enklere og billigere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com