God dækningsmateriale for agurker

July 11

God dækningsmateriale for agurker

Mulching agurk planter er en præventiv foranstaltning anvendes af hjemme gartnere. Muld haven for at bevare en selv niveau af jord fugt. Også, tilføje ekstra næringsstoffer til jorden, som barkflis nedbrydes. Afhængig af tilgængelighed findes flere muligheder for typen af barkflis anvendes. Forlade en 3-tommer barkflis-fri radius omkring hver agurk plante at forhindre kvælning.

Hakkede blade

Hakkede blade barkflis er ofte lavet af døde blade reddet fra den forrige efterår. Hvis du har ingen blade, købe denne muld på dit lokale Havecenter. Denne type af muld er en omkostningseffektiv løsning til hjemmet haver. Leaf barkflis nedbrydes hurtigt og skal udskiftes flere gange i løbet af vækstsæsonen.

Halm og hø

Halm eller hø baller er tilgængelige på landskab og haven forsyning Centre. Et lag af halm eller hø er let spredes over toppen og omkring agurk planter. Som halm og hø nedbrydes, tilføjer det ekstra næringsstoffer til jorden. Selv om det er en af de nemmeste dækningsmateriale gælde, kræves et meget tykt lag--mindst 5 inches tyk--at effektivt forhindre ukrudt vækst.

Avis

Strimlet avis bruges også som en simpel barkflis. Brug ikke mørk-farvet avispapir, dog som kemikalier vil sive ned i jorden som avisen nedbrydes. Avis barkflis ca 7 inches tyk forhindrer ukrudt vækst i haven.

Træ eller Bark Chips

Træ eller bark chips er fundet på Fællesskabets havecentre eller fra en lokal landskabspleje center. Denne type af muld er en af de mest æstetisk tiltalende dækningsmateriale, men det er også en af de dyreste. Bruger kun træ barkflis til en permanent køkkenhave er ikke foreslået, som langtidsbrug siver ned kvælstof. Ved hjælp af træ eller bark mulch for små områder omkring agurk planter er en god mulighed, men som træflis holde snavs fra sprøjt på anlægget, holder det renere og tørrere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com