Kan Låserigel være Rekeyed til at passe en anden nøgle?

July 11

Kan Låserigel være Rekeyed til at passe en anden nøgle?

Deadbolt låse giver sikkerhed og fred i sindet, som de arbejder for at holde uautoriserede personer adgang til sikre områder. Trods sikkerheden giver en deadbolt afløse, kan du finde dig selv med ny nøgleoprettelse låsen på et bestemt tidspunkt i fremtiden. Dette ændrer låsen, så en anden nøgle passer inde og den gamle nøgle ikke længere fungerer.

Låserigel

Hvis du har mistet en nøgle til deadbolt, har grund til at tro nogen har lavet kopier af nøglen eller gav en nøgle til en person, du vil ikke have adgang til området sikret længere, du kan rekey lås i stedet købe en ny Lås og spare penge.

Låsesmede

En Låsesmed vil rekey en deadbolt, så den gamle nøgle virker ikke længere i låsen. Du behøver ikke at løfte en finger, andet end for at ringe til en Låsesmed, men du bliver nødt til at betale et gebyr for hver lås du har ny nøgleoprettelse Låsesmed.

Oprettelse af nye nøgler Kits

Hjem forbedring og isenkræmmere sælger re-keying kits til en række forskellige mærker af Låserigel. Du skal finde et kit, der er kompatibel med mærke og model af dit specifikke deadbolt, da ikke alle Låserigel er forenelige, selv om de er fremstillet af samme producent. Oprettelse af nye nøgler kits vil give dig med de fleste af de værktøjer, du bliver nødt til at fjerne og rekey lås, herunder en ny nøgle. Jer skønt savn den gamle nøgle samt en skruetrækker til at udføre re-keying trin selv. Låsen omprogrammering kit også giver dig instruktioner om, hvordan til at fjerne lås cylinder og stik så du kan skifte ud de stifter, der gik med den gamle nøgle. Ved at installere nye stifter, der følger med sættet, vil den gamle nøgle ikke længere arbejde.

Undgå flere nøgler

Hvis du rekey flere Låserigel dig selv, i stedet for at arrangere pins inde hver lås forsamling ifølge de instruktioner, der kommer med den re-keying kits, spare dig selv fra at skulle bære flere nøgler ved at arrangere pins i alle låse efter en kit's anvisninger. Lave kopier af nøglen der følger med sættet hvis pin konfiguration du følges for alle låse og slippe af med de andre taster til at undgå forvirring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com