Hvor hen til afgøre der hvor en lækage er i en ovenfor jorden Vinyl Liner

July 12

Overjordiske pools med vinyl liner kan være modtagelige for små River lige som i-jorden pool liners er. Foringen er holdbare, men lange, krumme tånegle, skarpe genstande placeret i pool og års brug kan forårsage en rip i foringen. Større River er nemme at finde, men det er de lille rips, der kræver nogle diligence, før de er ferreted. Hvis du opdager du mister vand i poolen og du har bekræftet, at det ikke er pumpen, er det på tide at besigtige lineren.

Instruktioner

•Walk omkring den overjordiske pool. Kan du mærke nogen våde områder i græsset eller jorden? Hvis du gør, er det det første område at kontrollere inde i poolen. Hvis du ikke mærke nogen våd jord, skal du inspicere den hele liner inde i poolen.

•Fjern alle legetøj eller flydere fra poolen. Sætte på snorkel og beskyttelsesbriller. Klatre i poolen og lad vandet slå sig ned. Tag langs den vandtæt markør.

•Slowly falde under vandet i ethvert område, hvor du har bemærket våd jord, eller på ethvert tidspunkt hvis du ikke kunne registrere noget våd jord. Langsomt bevæge sig rundt i kanten af poolen på udkig efter små bobler på liner. Når du finde bobler, bruge din hånd til at føle for en rip. Hvis du føler, at lækagen eller tror du har fundet læk, men du ikke er sikker, skal du bruge markør angiver stedet.

•Stay i pool og fyld en pipette med rød frugtfarve. Placere din finger over spidsen af pipetten og falde tilbage under vandet. Finde det mærke, du har foretaget. Fjern fingeren fra spidsen af pipetten og lad nogle farvestof til at sive ud en tomme væk fra mærket. Hvis der er en utæthed, vil mad farve blive suget ud af pool vandet gennem lækagen.

•Fortsæt kontrol swimmingpoolen og bruge frugtfarve til at udføre en lækage test indtil du finder lækagen i vinyl liner. Hvis du ikke har fundet en læk i siderne af liner, tjekke gulvet i den overjordiske pool ved hjælp af samme teknik i trin 3 og 4.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com