Hvordan man kan dekorere et springvand jeg har på mine dæk

July 12

Hvordan man kan dekorere et springvand jeg har på mine dæk

Lyden af forsigtigt faldende vand i et springvand tilføjer afslappende appel til et dæk. Mens springvand, selv give et dekorativt element, kan du gå ud over hvad producenten tilbyder. Tilføje dekorationer til dine dæk springvand gør det muligt at tilpasse dens udseende. Basere din udsmykning teknikker på størrelse og stil af din springvand.

Instruktioner

•Tilføj en farverig bund til springvand ved at udfylde basen med glas sten, der kommer i mange forskellige nuancer og størrelser. Blande og matche stenene eller brug kun én farve.

•Incorporate det naturlige element af sten i springvandet. Rense stenene før du placerer dem i springvandet. Arranger dem på enhver overflade i eller omkring springvandet.

•Opret en quirky kig på dine dæk fountain ved at placere flydende legetøj i vandet, såsom miniature bådene, gummi ænder eller falske fisk.

•Tilføj belysning. Sigte en farvet spotlight på springvandet dæk og ændre det lejlighedsvis for sort. Placer en flydende pool lys i vandet. Installere undervands lys i et mønster omkring indre af springvandet.

•Decorate på ydersiden af din springvand. Male på ydersiden med en udvendig maling i mønster eller farve efter eget valg. Påfør et lag af mørtel til springvand og tryk dekorative fliser i overfladen for at tilføje en mosaik. Omgive bunden af springvand med udendørs skulpturer eller planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com