Liste over farerne for ved hjælp af kompakt fluorescerende belysning

July 12

Liste over farerne for ved hjælp af kompakt fluorescerende belysning

Kompakt lysstofrør og sparepærer, er en type af fluorescerende lys pære på størrelse med en konventionel glødepære og lavet til at passe de samme inventar. Disse pærer bruger mindre strøm end sammenlignelige glødepærer og sidste længere. Dette kompenserer for deres indledende høj købspris. Forbrugerne køber mere sparepærer på grund af øgede bekymringer om energiomkostninger og de miljømæssige konsekvenser af glødepærer. Men, nogle mennesker bekymre sig om sikkerheden for sparepærer.

Kviksølv

Ifølge Snopes, en hjemmeside dedikeret til debunking urban legends, advarsler om kviksølv niveauer i sparepærer har været i omløb i hvert fald siden 2007. Mens disse fluorescerende pærer indeholder kviksølv, ligesom andre fluorescents, fundet i mange overhead belysning turneringsplaner, udgør niveauer inde ikke en alvorlig fare for boligejere eller deres familier. I tilfælde af at en pære er brudt, anbefaler Environmental Protection Agency at fjerne alle fra rummet og åbne et vindue i 15 minutter eller længere. Når rummet har luftet ud, kan du forsigtigt feje op den knækkede pære affald og sted i en lukket beholder. Brug tape til at afhente små fragmenter af glas. På gulvtæppet, vakuum området grundigt, Tøm derefter vakuum i en anden forseglet beholder. Kassér de forseglede beholdere som sædvanlig.

UV-stråling

Grøn fakta konstaterer kompakt fluorescerende lys udsender nogle ultraviolet eller UV, stråling. De udleder ligner dem i konventionelle lysstofrør og betragtes ikke som en større sundhedsrisiko. Nogle mennesker med lys følsomhed kan have problemer med disse lamper, dog. De mest sandsynlige problemer omfatter forværring af retinale sygdomme, øget fotofobi i folk, der allerede har denne betingelse, og hudens følsomhed i mennesker, der allerede har ekstreme følsomhed over for sollys.

Flimmer

Ældre lysstofrør med ustabil forkoblinger kan udvikle en tendens til at flimre. Dette problem er mindre udbredt i kompakt fluorescerende pærer men eksisterer stadig. Ifølge Green fakta, Dette flimmer kan fremkalde migræne i mennesker tilbøjelige til disse hovedpine og kan sætte nogle epileptiske patienter på risikoen for anfald. Korrekt kommer fungerende sparepærer ikke med denne fare.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com