Solbær voksende betingelser

July 12

Solbær voksende betingelser

Solbær frugter, hjemmehørende i Europa og Asien, vokser på buske. Forskellige arter af bærrene vises i forskellige farver: rød, pink, hvid og sort. Korender er lig stikkelsbær og jostaberries. Bærrene har en syrlig smag og kulinariske formål, de er almindeligvis en ingrediens i solbær vin. Når det er muligt, give solbær perfekte vækstvilkår tillade frugter til at nå deres fulde potentiale.

Vejr

Korender er bedst dyrkes i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 3 til 5, trives på steder, der tilbyder kølige temperaturer om sommeren og kolde vintre. Varme, sydlige regioner er ikke egnet til dyrkning af solbær udendørs, men de kan vokse let i containere og drivhus betingelser, der giver mulighed for gartnere at udøve mere kontrol over miljøet. Solbær er hårdfør til temperaturer så lave som minus 30 grader Fahrenheit.

Vækst

Solbær bær vokser på løvfældende buske, der vokser op til 5 fod høj og bred. Løvet er svagt grønne og modtagelige for solskoldning. Pink blomster vises på 1-årige vækst i det tidlige forår. I gode vækstbetingelser modner frugterne 70 til 100 dage efter blomsterne først vises. Fugle er tiltrukket af solbær og spise dem lige ud i bushen hvis tilladt.

Formering

Solbær frø skal have kulde til at spire. For at dyrke nye solbær buske fra frø, plante dem i lavvandede kolde bakker i tre til fire måneder. Jordens temperatur skal være lige over frysepunktet. Når frøplanter vises, de vokser hurtigt og kan transplanteres til haven, så snart jorden er varm nok til at arbejde. Solbær buske er også overført fra hårdttræ stiklinger taget fra 1 år gamle træ. Tage stiklinger i slutningen af vinteren når Busk er hvilende.

Pleje

Plante solbær buske i et websted, hvor de modtager fuld sollys om morgenen og delvis skygge om eftermiddagen. Ribs har brug for luft cirkulation, så ikke crowd planter. Buske wilt når temperaturer nå 85 F og højere, og de er meget intolerant af salt. Vand korender, indtil modne frugter høstes, når plantens vandindtag går ned. Tilføje kompost til jorden før plantning solbær buske; buske skal rige jord for optimal vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com