Billige ideer til dækket rækværket lys

July 12

Billige ideer til dækket rækværket lys

Tilføje lys til en udendørs dæk kan blive til en meget pebret og tidskrævende installation. Brug af de udendørs dæk er blevet stadig mere populære siden i 1960 ' erne, og finde måder at tilføje belysning uden at sprænge budgettet kan være udfordrende. Udendørs belysning har udviklet sig, og med brug af solar lights vokser, på bekostning af at købe sol-drevne lys er faldet. Billig 21 belysning disse muligheder tillade nogen at fikse op deres udendørs underholdende område.

Reb belysning

Reb belysning er en meget billig måde at tilføje accent belysning til et dæk jernbane, fordi et plastikrør encases lysene, der tillader dem at arbejde både indendørs og udendørs. Du kan købe reb belysning i flere forskellige længder og lægger dem sammen for at gøre en perlerække af lys. Disse lys findes i klar eller farvet design afspejler sæson eller ferie. Du kan finde disse LED-designet lys i de fleste hjem forbedring butikker, rabat centre eller store rabat stormagasiner. Reb lys stikket i en stikkontakt, og de fleste mærker garanterer mellem 10.000 til 25.000 timers brug.

Solar Post Cap lys

Solar Post Cap lys fås i flere forskellige mønstre og farver. Installere disse lys på toppen af stillinger mellem dæk jernbane eller dæk pinden ved hjælp af en træ-blok. Ved hjælp af solenergi post cap lys eliminerer behovet for elektricitet eller ledninger af en professionel elektriker. Disse lys er lidt dyrere, men kan købes separat på de fleste hjem forbedring eller belysning butikker.

Streng lys

Streng lys er de lys, at mange mennesker bruger i feriesæsonen. Overveje at bruge lys fra din jul leverer året rundt. Flere tråde forbundet sammen oprette én lang streng, som du kan knytte til dæk jernbane ved hjælp af clips eller indpakning det omkring dæk jernbane. Overveje at købe soldrevne streng lys, som ikke kræver nogen form for elektricitet til at drive.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com