Materialer til brug for at bygge en udendørs gårdhave

August 4

Materialer til brug for at bygge en udendørs gårdhave

Udendørs terrasser giver boligejere med en brolagt område for at nyde udendørs uden stående eller siddende på ujævn eller mudret jord. Før en boligejer begynder at bygge terrasser, skal han overveje hvilke materialer til brug. Mens omkostningerne spiller en vigtig faktor, skal husejere også overveje det generelle udseende af hver materialeindstilling og hvordan den færdige gårdhave kampe med de udvendige indretning af hjemmet.

Sten

Sten giver en rustik gårdhave brolægning materiale til rådighed, som både uregelmæssige fliser og geometrisk formet udhuggede sten. Boligejere kan finde gårdhave skåret natursten brolæggere i sådanne former som kvadrater, rektangler og andre polygoner, der en installation hold kan passe sammen i et mønster. Fås som kampesten, sandsten, bluestone og skifer, en boligejer kan matche form og farve af sten til at passe herr design behov. Installationen giver også to muligheder, der omfatter tør og våd-æglæggende med sand eller mørtel, henholdsvis.

Mursten

Mursten kan også installeres ved våd eller tør-æglæggende, men har en mindre figur og mere ensartet størrelse end sten materialer. Lavet uden huller, gårdhave mursten kommer i en række forskellige farvemuligheder fra nuancer af rusten rød til grå, brune og tans. Mursten giver en fantastisk gårdhave brolægning materiale til fremstilling af patio design som cirkulære terrasser med cirkler af mursten, der udstråler fra centrum af området.

Brolæggere

Konkrete gårdhave asfaltudlæggere ligner både sten og mursten. Fås i hundredvis af farver og figurer, terrassen asfaltudlæggere ofte kan være billigere end cut sten eller gårdhave mursten. Det bredere design af terrassen asfaltudlæggere giver også installatører til at bruge færre asfaltudlæggere til at dække et terrasseområde end sten, som anvendes til den samme placering. Tør og våd-æglæggende metoder arbejde for at installere en brolægger gårdhave overflade.

Beton

Hældes som en enkelt plade, kan beton terrasser forekomme plain og blottet for design, tekstur og visuel appel. Men ensformigt betonplade terrasser kan omdanne gennem texturering som slab tørrer, og farvning efter slab fuldender tørring. Beton tilbyder en ideel brolægning materiale til bygning hævede terrasser og holdbart materiale giver en jævnere gårdhave overflade end andre muligheder. Kedelig udseendet af plain beton patio er let at forbedre med kanter, mursten, fliser dækker og landskabspleje stempling og farvning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com