Hvad spiser blomstrende planter?

July 12

Hvad spiser blomstrende planter?

Blomsterhaver give lyse accenter til de hjem landskab, men de kræver særlige overvejelser, hvis de skal vokse og blomstre effektivt. Nogle af de vigtigste overvejelser er jord, ernæring og vand.

Sukkerproduktionen

Blomstrende planter bruge næringsstoffer fra luft, vand og jord til at producere sukker, hvormed de kan brødføde sig selv. Planter i flor kræver ekstra ressourcer, som blomstrer og vedligeholde blomster tager endnu mere energi.

Jord

Ifølge Cornell University, bør alle blomsterbede begynde med en nærende blanding af organisk kompost. Kompost giver vitaminer og mineraler for planter og sikrer både dræning og fugt fastholdelse i jorden. Grøn-minded gartnere Bland nye kompost i jorden på en regelmæssig basis for at opretholde langsigtet ernæring.

Vand

Blomstrende planter kræver en angives beløbet af vandet hver uge til at levere ilt og brint til sukkerproduktion. Selv om hver plante har et specifikt krav, er det samlede krav til vand ikke-omsættelige.

Gødning

Gartnere supplere jord ernæring med organisk eller kommercielle gødning at tilskynde vokser og blomstrer. Gødning behov er plante-specifikke, men Purdue Universitet havebrug anbefaler 5-10-5 kunstgødning som en god generel mix for blomstrende planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com