Hjem afhjælpe for rengøring ovn stativer

July 13

De fleste moderne ovne er udstyret med en selvrensende funktion, men denne funktion virker ikke altid på ovnen stativer. Enhver kage på fedt, fedt eller madlavning væsker overholde rack, hvilket gør det tilsyneladende umuligt at rense. Med en lille indsats, kan du have dine stativer ser helt nye igen.

Badekar, rengøring

Tænd høj med varmt vand og når det varmes op, indsætte et stik eller prop ind i dit badekar afløb. Fastsætte et håndklæde og placere din ovn rack på toppen af håndklæde. Tilføj en kop af fedt kæmper opvask sæbe eller din favorit vaskemidler og slukke for vandet, når den når toppen af rack. Lad rack sidde natten over og grus og snavs skal komme ud.

Ammoniak

Ammoniak er et godt valg for rengøring ovn stativer, fordi det opløser fedt og fede produkter. Sæt ovnen stativer i en papirkurv taske og sted uden for at modvirke dampene. Hæld ammoniak over stativerne og binde posen lukket. Inden for et par timer, vil ammoniakken strippe resterne fra stativerne.

Sandpapir

Hvis du ikke kan rengøre din ovn stativer med enhver anden metode, skal du bruge sandpapir til at forsigtigt slough off den tørrede madrester. Det kan tage lidt tid og indsats for at få de fleste af snavs ud. Forsigtigt rense rack med opvask sæbe en gang færdig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com