Hvordan du kan genbruge forgyldning dåser

July 13

Forgyldning er processen af æglæggende guld eller sølv blad over en overflade, som i et kunstprojekt. De leafing forsyninger typisk kommer i dåser bestående af ikke-jernholdige metaller, hvilket betyder at de er modstandsdygtige over for korrosion og kræver en særlig metode til genanvendelse. Ikke-jernholdige metaller omfatter forgyldte metaller, aluminium, kobber, bly, tin, messing og zink. Genanvendelse af dem er mulige, som genbrug guld eller sølv indholdet tilovers i dåsen eller dit bord.

Instruktioner

•Ansigt til din bys offentlige arbejder department hjemmeside og se op genanvendelse centre i dit område. Mange steder vil ikke kun liste med firmaet, men typerne af materialer, de tager. For at genbruge en forgyldning eller forgyldte element, skal du finde en facilitet, der tager ikke-jernholdige metaller.

Kortindgangsdør genbrug center og sørg for, at de specifikt tager forgyldte elementer. Forgyldning agent er typisk lavet ved at blande guld eller sølv bits med kviksølv, så skal du sørge for byens du vælger, er udstyret til at håndtere forureninger af agenten såvel som kan.

•Tag forgyldningen dåser til centrum og lad den person, med hvem du lader varerne ved at dåser er blevet brugt i forgyldning og kan indeholde de relevante forurenende stoffer. Husk, at fordi dette er en specialiseret form for genanvendelse, kan du nødt til at rejse længere end du ønsker, eller du kan have til at levere materialet.

•Indgive dine emner i mail hvis du er nødt til at, men sørg for at du diskutere med dit posthus den relevante metode for at sikkert sende materialer. Kontakt genbrugsstation for at lade dem vide, at forventer af leverancen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com