Hvordan man kan blokere hunde fra at gå Under et hegn

July 13

Hunde grave for en række forskellige årsager, ikke mindst som er at undslippe en indhegning. Når du opbygger et hegn, der er beregnet til at holde din hund i og sikker, sikre visse forholdsregler, at det aldrig lærer, der er en måde at undslippe. Hvis du overser disse forholdsregler, kan du ved et uheld lære din hund at undslippe er en mulighed. Undertiden hunde graver for rekreation, eller når jagt små gravende dyr, og kan ved et uheld finde en vej ud af deres kabinet. Opbygning af din hund hegn med en grave blok tjener til at afværge hovedpine nede ad vejen.

Instruktioner

•Lay eller begrave kæde-link indhegning eller hønsenet langs bunden af en kæde link eller anden type hegn, på jorden eller begravet en fod dybt. Bøje wiren på en 90-graders vinkel, og fastgøre det sikkert langs bunden af hegn og hegnspæle. Når lagt ovenpå jorden, finder hunde undertiden det ubehageligt at gå på, at holde dem væk fra hegnet perimeter. Når begravet, en digger støder på det og er i stand til at grave gennem det.

•Sæt store sten, brolæggere, mursten eller betonblokke langs bunden af hegnet på indersiden. Dette kan afskrække nogle gravemaskiner, og mindst lukker kløften mellem hegnet og jorden, fjerne fristelsen.

•Dig en grøft omkring 2 fod dyb før opsættes wire hegn. Installere dit hegn i renden og tilbage udfylde den efter stillingerne er i og wiren er op. Kontroller, at dit hegn er stadig stor nok til at forhindre klatring eller hoppe ud. Brug en 5 fod høje hegn på minimum, for stort race hunde, og 6 fod er ideel.

•Dig en lavvandet grøft under et eksisterende wire hegn og fyld den med beton til at forhindre, at grave ud.

•Bury træ liggende tømmer eller jernbanen bånd under træ hegn. Sikre tømmer eller bånd til stolperne med galvaniserede søm.

Tips & advarsler

  • Overveje at træne din hund til en usynlig indhegne for en langsigtet løsning på indeslutning. Usynligt hegn bruger begravet wire, der skaber et mildt chok via en elektronisk krave, båret af din hund, hvis den passerer hen over den begravede wire. Spille med og behændighedsøvelse jeres hund hyppigt, som keder sig hunde ofte søge flygte som en form for underholdning. Give hunde, der graver for rekreation, med en særlig grave spot som en sandkasse. Brug ros, når de grave her og formane dem når de graver andetsteds i deres kabinet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com