Sådan Rehab et hus med skimmelsvamp i det

July 13

Sådan Rehab et hus med skimmelsvamp i det

Forme er en naturlig del af miljøet. De mikroskopiske sporer er overalt, men ifølge Miljøstyrelsen, skimmel vil ikke vokse uden vand eller fugt. Ubehandlet mug kan forårsage åndedrætsbesvær, og det gør dens tilstedeværelse kendt med sin karakteristiske lugt. Udrydde mug i et hjem kan være en kedelig proces, især hvis store områder berøres. Processen kræver ikke nogen særlige værktøjer, men det kræver opmærksomhed på detaljer, da alle formen skal behandles.

Instruktioner

•Find kilde af mug og behandle det, før du begynder oprydning. Check for vand, der kunne være på vej ind fra dårlig dræning eller tilstoppede tagrender. Check under dræn og i rum under badekar for utætheder. At sikre sump pumper fungerer. Undgå at have en professionel behandling af mug uden først at finde kilden.

•Tag på handsker, beskyttelsesbriller og en ansigtsværn eller respirator. Fjern og kassér beskadigede gips eller andre porøse overflader såsom akustiske fliser der er mugne. Selv når overfladen er renset, fortsætter skimmel med at vokse i og bag materialet.

•Scrub mug på hårde overflader med varmt, sæbevand vand. Brug en stærk vaskemiddel som TSP. Skyl og tørre overfladerne helt. Bruge træ gulv renere på træ.

•Steam ren eller våde vac tæpper og polstring. Tør dem grundigt. Skimmelsvamp vil ikke vokse, hvis der ikke er nogen fugt.

•Vacuum overflader, tæpper og møbler med en HEPA vakuum, når de har tørret. Kassere det vakuum indholdet i forseglede poser.

•Hav kanalerne i huset professionelt renset hvis de var kilden til formen, eller hvis mug voksede i nærheden af eller omkring ventilationsaabninger.

Tips & advarsler

  • Betjene affugtere i fugtige områder. Hvis en vandproblemet opstår igen og overflader er våd, tør dem grundigt så hurtigt som muligt. Hvis du hyre en entreprenør til at rydde op i formen, Sørg for kontrahenten er erfarne i skimmel fjernelse.
  • Mal ikke mugne overflader. Bære beskyttelsesudstyr, og holde folk, der er allergiske over for skimmel eller har luftvejsproblemer ud af området. Leje en professionel, hvis skaden var forårsaget af forurenet vand som spildevand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com