Typer af udendørs hængende planter

August 6

Typer af udendørs hængende planter

Hængende kurve spruce op en udendørs spot med deres smukke former, farver og former. Trukket på snor fra loftet på en veranda, balkon, dæk, terrassen eller enhver udendørs spot, tilføje disse kurve fyldt med efterfølgende og høje blomster et stænk af farve og en indbydende touch til området. Mange typer af udendørs blade og blomstrende planter findes, giver mulighed for gartnere at vælge dem, der opfylder deres specifikke krav.

Trailing Verbena

Native til South Carolina, trailing verbena er en hårdfør flerårig plante, der producerer 12 til 15 tommer lange stængler og lille blomstrer i nuancer af lilla, pink, hvid og blå. Alle sorter af efterstillede verbena tiltrækker sommerfugle til hængende kurv, og nogle afgiver en behagelig aroma. Anlægget foretrækker godt afdrypning jord udsat for fuld sol. Fælles sorter omfatter sommer Blaze, sølv Anne og Homestead lilla.

Million Bells

Million bells (Lirica brusere, trailing petunia eller Calibrachoa) er en blomstrende årlige egnet til udendørs hængende kurve. Varme-tolerant anlægget producerer hængende vinstokke, at funktionen trompet formede blomster i nuancer af orange, pink, violet, rød og blå. Den langvarige blomstrer vises fra midten af foråret indtil den første frost. 6 til 20 tommer lange slyngtråde spill over kanterne af hængende kurv op til at tilføje en dramatisk effekt på stedet. Million bells skur brugt blomster og blade på sin egen, eliminerer behovet for gartneren til at fjerne dem.

Pelargonier

Pelargonier er hårdføre planter, der trives i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 5 til 8. De tolerante planter producerer tætte blade og små blomster i pastel- og fed nuancer. Velegnet til hængende kurve og blomsterbede, de pålidelige enårige dekorere hængende kurv fra det tidlige forår indtil frost. Voksende 1 til 2 fod høj, pelargonier foretrækker fuld sollys til delvis skygge og godt afdrypning jord.

Begonier

En populær sommer hængende plante, begonier er opdelt i to grupper: knolde og voks. Begge grupper producere duftende, let at vokse, lav vedligeholdelse blomster, at tilføjer sommer interesse i haven. Knold begonier måle 4 inches lang og vises i nuancer af pink, hvid og lilla, mens voks begonier producere 6 til 12 tommer høj, rose-lignende blomstrer i nuancer af rød, hvid og lyserød. Trives i alle hårdførhed zoner, foretrækker begonier lidt fugtig jordbund, der dræn godt.

Fuchsia

Der kræver mere pleje end de fleste andre hængende planter, forbliver fuchsia et populært valg for hængende kurve på grund af de sarte blomster og deres eksotiske former. De bløde vinstokke producere klokkeformede blomster i pastel- og fed nuancer, der fint spilder over siderne af en hængende kurv, danner gardiner af blonder, sammen med oval, medium-grønne blade. Tiltrække kolibrier og sommerfugle til haven, blomstrer Fuchsier fra foråret og indtil frost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com