De bedste planter til brug i Florida

July 13

De bedste planter til brug i Florida

Florida falder inden for USDA hårdførhed zoner 8-11, hvilket betyder lang, varme somre og kortere, milde vintre. Selv om nogle dele af staten når under frysepunktet temperaturer om vinteren, er meget af staten betragtes som tropisk med høje niveauer af nedbør. Med Floridas varmt, fugtigt vejr er de bedste planter til at bruge enten indfødte til området eller velegnet til klimaet. Heldigvis er der mange smukke, kvalificeret planter.

Ananas Guava

Denne evergreen plante kan beskæres som en busk eller vokset som et lille træ. Bladene af ananas guava er store og oval med en lille grå skær. Ananas guava vokser til 12 fod høj, un-beskæring, i fuld til delvis sol. Det er salt og kolde tolerant, hvilket gør det til et perfekt valg for alle, men sydspidsen af Florida. Mørke røde støvdragere stå over bleg pink blomster, der blomstrer i foråret. Kronblade af blomsterne er spiselige og smager som ananas. Anlægget producerer også en lille guava-lignende frugt i sommeren, der er også spiselige.

Efteråret bregne

Denne smukke mørke grøn bregne vokser til 24 inches høj og bred. Det foretrækker fuld til delvis skygge og veldrænet, men fugtig jord. Efteråret bregne er en løvfældende staude med lange overordnede blade. De nye blade har en kobberfarvet nuance før modning. Denne bregne ser smuk under baldakinen af træer eller i en skov have. Efteråret fern trives i Floridas fugtigt vækstbetingelser. Denne bregne gengiver af underjordiske jordstængler og spredes.

Viburnum

Denne stedsegrønne busk vokser til 6 fod høj og 4 fod bred. Det er hjemmehørende i Florida og ser smuk som en lav hæk eller en del af en massiv plantning. Små, hvide blomster blomstre i tidlige forår og igen i efteråret. Vibernum også tiltrækker fugle til haven med sine røde bær i efteråret. Tørke tolerant gang etableret, Viburnum vokser i fuld til delvis sol i veldrænet jord.

Afrikanske blod Lily

Dyrkes for de smukke, røde blomster, prale afrikanske blod lily også af bølget 12-tommer tulipan-lignende blade og røde, gule eller orange bær i efteråret. Denne flerårige blomst er naturligt hjemmehørende til Afrika, men vokser godt i Floridas klima. Det foretrækker veldrænet, men fugtig jord. Blomsten vokser fra en rodstok og er smukke i en lav grænse eller i en container i fuld sol eller let skygge.

Bush Lily

Denne blomstrende staude vokser i fuld til delvis skygge. Bush lily vokser til 30 inches høj og bred. Klumper af smukke orange blomster blomstrer om vinteren og i foråret. Bladene er tyk og mørke, tilføjes din have året rundt interesse. Dette er en stor plante for under træer eller enhver skyggefuldt område af en Florida have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com