Sådan foretages fejlfinding af en Makita 18V Akku boremaskine

July 13

Makita 18v Akku boremaskine er en sædvanligvis pålidelig power tool, men med kraftig brug selv de mest pålidelige værktøj kan have problemer. I en Akku værktøj er det mest almindelige problem et dødt batteri eller defekt oplader, som er relativt let at opdage og løse. Hvis problemet er i selve boret, er registrering ganske enkelt tale om test dens forskellige funktioner metodisk. Makita står ved sine produkter og vil normalt reparere defekte enheder uden meget besvær.

Instruktioner

•Plug opladeren til stikkontakten i væggen. Hvis opladeren er funktionelle, blinker lysene én gang. Derefter vil opladeren vise et grønt lys ud for "klar til at opkræve." Temperaturmåleren bør blinker grønt, hvilket indikerer, at opladeren ikke overophedning. Hvis måleren blinker rødt eller gult, derefter forsøge at flytte det til et køligere sted. Hvis det stadig blinker rødt eller gult, derefter enheden har en defekt ventilator og skal udskiftes.

•Plug i 18-volt batteri i Makita oplader. Genoplade lyset på opladeren vil være en stabil gul, mens den oplades korrekt, med hensyn til grøn når det er fuldt genopladet. Du bør også høre en svagt hørbar brummen af spændingstransformeren; Dette er normalt for en 18-volt oplader. Hvis genoplade lyset blinker gult eller rødt, så batteriet er brudt og skal udskiftes. Der er ingen fastsættelse af et lithium-ion batteri; Du kan kun skifte dem. Tage de døde batteriet til en ordentlig genbrugsfacilitet.

•Sæt batteri til boret. Trykke på aftrækkeren og se hvis chuck (ting på forsiden af boret, der holder bit) roterer. Hvis ja, derefter arbejder boret. Hvis ikke, så vælg bakgear og se hvis chuck roterer. Hvis chuck kun roterer i den ene retning og derefter en gear har brudt--enten sine tænder har slidt ned eller det er ikke længere fintmaskede med modsatrettede redskaber. Du bliver nødt til at tage det til et servicecenter skal repareres.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com