Hvordan at rengøre kvarts badeværelse forfængelighed toppe

July 14

Kvarts er en solid overflademateriale almindeligt brugt i hjemmet til bordplader, backsplashes og forfængelighed. I modsætning til granit, quartz er ikke porøse og dermed absorberer ikke skadelige bakterier. Heller ikke kræver kvarts de samme periodiske forsegling procedurer, der er nødvendige for at opretholde granit. Kvarts overflader har en stærk lighed granit overflader men er mindre dyre. Når rengøring kvarts, bør du tage sig for at undgå enhver syre-baserede rengøringsprodukter, fordi syre kan bære væk på din forfængelighed top poleret sten overflade.

Instruktioner

•Anvend en spartel til at skrabe væk ethvert stof, der har fået lov til at tørre på din kvarts vanity top. Kvarts er naturligt resistente over for ridser, og stoffer som tørrede fødevarer, tyggegummi, eller endda neglelak kan fjernes med held ved at skrabe.

•Dampen en klud eller svamp og tørres overfladen ned med varmt vand. Hvis du foretrækker, kan du bruge sæbe. På grund af kvarts porøs karakter vil de fleste pletter og spildte væsker komme op på denne måde med lille indsats.

•Rengør mere vanskelige pletter ved hjælp af en nonabrasive rengøring pad eller svamp kombineret med en mild kemisk renset. Sørge for at bruge kun kemiske rengøringsmidler, der har en lav pH-værdi og ikke indeholder blegemiddel.

•Spray et affedtningsmiddel overfladen, kvarts at fjerne fedtet eller klæbrig messer, der ikke kan fjernes med en spartel eller sæbe og vand. Tør affedtningsmiddel væk med en rengøring pad. Vær ikke bange for at gøre en smule lys skrubbe, hvis nødvendigt. Din bordplader var specielt udviklet til at modstå skader fra selv de hårdeste messer.

Tips & advarsler

  • Aldrig bruge paint stripper eller neglelak remover for at forsøge at fjerne en plet fra quartz overflade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com