Sådan bruges Jiffy Potter

July 14

Lavet af kokos, eller kokos skrog fibre, anvendes Jiffy Potter primært til Start frø indendørs. Fordi de er biologisk nedbrydelige og hele puljen kan transplanteres ind i haven, er Jiffy Potter meget nyttigt for at starte fra planter der ikke transplantationen nemt eller godt. Stedet for at fjerne planten fra sin børnehave pot, kan det plantes mens stadig i sin Jiffy-Pot. Rødderne vokse hurtigt gennem pot i jagten på fugt og næringsstoffer, og til sidst puljen, selv vil nedbrydes.

Instruktioner

•Fyld Jiffy Potter til deres toppe med pottemuld. Jorden vil bosætte sig over tid og give plads til vanding.

•SOW plantefrø i hver Jiffy-Pot, følge anvisningerne på Frøpakningerne.

•Fyld en stor, lavvandet gryde med et par inches af vand og sæt Jiffy potterne i vandet. Tilføje eller trække vand fra gryden, indtil dens niveau kommer cirka halvvejs op sider af Jiffy-Potter. Lad potterne sidde i vandet, indtil overfladen af jorden er fugtig.

•Tag gryder fra gryde med vand og sæt gryder i en passende placering for spireevne, som anbefalet af frø emballage. Når frøene spire, planterne kan vandes på denne måde, eller de kan vandes fra oven med en vandkande. Vandet når jorden er i fase af tørhed angivet på Frøpakningerne af planterne du vokser. Generelt Jiffy Potter tørre ud hurtigere end plast eller ler starter gryder og vil højst sandsynligt kræve vanding hver par dage.

•Transplant planter i haven, uden at fjerne dem fra Jiffy-Potter, på et passende tidspunkt for både planter og dit klima. Når omplantning, sikre, at hele puljen er begravet under jorden. Hvis nogen del af det er over jorden, vil det væge vand væk fra rødderne af den plante, som kan være fatal for sætteplante.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at plante planter, mens de er stadig inde i Jiffy Potter, simpelthen rive gryder som du transplant planter i haven.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com