Sådan Stop kolde udkast fra gårdhave døren Vinduer

July 14

Kolde udkast gennem vinduer og døre er en uheldig konsekvens af efterår og vinter måneder. Problemet er især udbredt i ældre huse på grund af tynde glas og warped rammer, men andre faktorer kan spille en rolle. Kolde kladder, uanset hvor de kommer fra, kan ofte blive stoppet - eller i det mindste reduceres--uden behov for dyre vindue udskiftninger.

Instruktioner

•Aftør alle fire kanter af vinduet med en fugtig klud til at fjerne snavs eller støv. Tør kanterne med et rent håndklæde. Skrabe ned nogen gamle caulk med en spartel.

•Snip i slutningen off dyse spidsen af en akryl-latex caulk tube. Hullet i dysen bør være små til dette job, mellem 1/8 - og ¼-tommer i diameter. Sætte karret i en caulk pistol ifølge retninger af dine særlige pistol.

•Anbring dysen af caulk røret i det øverste venstre hjørne af vinduet, på en 45-graders vinkel. Midten af mundstykke hul skal være linet op med hvor vindue og dør mødes; på denne måde både vinduet og døren får det samme beløb af caulk.

•Squeeze håndtag på caulk pistol indtil caulk begynder at flyde ud. Køre caulk pistol ned til det nederste venstre hjørne på en konsekvent hastighed mens klemme caulk pistol håndtag med jævnt tryk. Slip håndtaget en tomme over nederste hjørne, som caulk fortsætter med at flyde et øjeblik efter at slippe det.

•Køre den en fingerspids ned linje af caulk at glatte det ud. Tørre op eventuelle overskydende caulk med en fugtig svamp.

•Gentag proces for hver ekstra kant af vinduet.

Tips & advarsler

  • Plast plader lavet specielt til blokerende vindue kladder er tilgængelige på hardware eller hjem forbedring butikker. Arkene kan skæres størrelse og holde sig til væg eller dør med et klæbemiddel. Brug disse plader til ekstra beskyttelse, hvis det ønskes. Hvis døren har vinduer, der åbnes, og du ikke ønsker at caulk dem lukke, de plastplader kan bruges som den eneste metode til udkastet til blokering. Hvis kladder er særligt dårlige, skal du bruge to plader til at dække vinduet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com