Sådan Treat Ixora

July 14

Sådan Treat Ixora

Ixora Busk er en prangende blomstrende busk spænder i farverne gul, pink og rød. Det er en stedsegrøn busk, der kan vokse fra 4 til 6 fod i højden. I modsætning til de fleste planter foretrækker det behov en sur jordbund med en pH-niveau af 5.0. For at sikre, at pH-niveau ikke er hævet, ikke plante den langs enhver beton fortove eller indkørsler. Den vokser godt i fuld delvis solen med nogle eftermiddag skygge sammen med veldrænet jord. Behandling af din Ixora vil busk godt fremme et sundt liv for busken.

Instruktioner

•Kapacitet ofte under varmt vejr at etablere rødderne, men sjældent i vintermånederne. Vand godt i perioder med tørke.

•Mulch med en 3-tommer lag af økologiske muld, og sørg for ikke at placere det i nærheden af stammen af busk. Den økologiske muld vil fodre busk næringsstoffer og holde jorden kølig og fugtig.

•Applicer en afbalanceret flydende gødning en gang om måneden sammen med bloom gødning i sæsonen bloom som anbefalet af Florida gartner. Gødningen skal være højt kvælstofindhold, foreslår Floridata. Læs anvisningerne på etiketten for korrekt brug.

•Prune i det tidlige forår til at forme Ixora busk samt fremme ny vækst. Fjern døde eller syge blade og blomster som nødvendigt.

•Betjen busk fra skadedyr ved hjælp af et gartneri olie spray. Anvende ugentligt i fem uger i den sene del af dagen for at forhindre blade fra afbrænding, anbefaler University of Florida forlængelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com