Videnskabelige projekter på vanding planter med koffein

July 14

Videnskabelige projekter på vanding planter med koffein

Giv dine planter en jump-start på deres dag med dejlig kop Joe. Koffein er sure, hvilket er præcis hvad nogle planter skal føjes til jorden. Pas dog på at for meget koffein kan være dødelig samt ændre jord kemi. Her er et par videnskabelige eksperimenter dine elever kan prøve, der involverer brug af nogle af deres foretrukne drikkevarer til feed planter.

Kaffe (Hill Country Master Gardners, grundlæggende Info For organisk gødning)

Vælg to forskellige planter, der vokser godt i basisk jord--såsom morgenfrue blomster-- og der vokser godt i high-syre jord--som sojabønner og spinat. Du skal mindst fire planter at få præcise resultater. De planter, der vokser godt i basisk jord skal opdeles i en kontrolgruppe, der modtager vand fra hanen og et eksperiment gruppen, der modtager kaffe. De planter, der foretrækker syre jord vil også opdeles i en kontrolgruppe og eksperimenterende gruppe. Feed planter et tilsvarende beløb af kaffe og vand dagligt. Registrere ændringerne to gange i planternes vækst, farve, stabilitet og tekstur i fire uger.

Red Bull

Red Bull er en høj-koffein drik, der kan bruges i stedet for koffein tabletter eller kaffe. Vælg mindst otte frø sojabønner eller morgenfrue frø og plante dem i separate Potter. Feed halv planter med vand hver dag og fodre de andre planter Red Bull. Være sikker på, at frøene er plantet på den samme dybde og givet den samme mængde væske. Måle højden af spiring i de næste fire uger og registrere forskellene i vækst.

Koks

Vælge seks sojabønner planter og opdele dem i tre grupper. Den første gruppe vil ikke modtage nogen vand eller koks for varigheden af forsøget. Den anden gruppe vil blive fodret Coke hver dag under eksperimentet. Den tredje gruppe vil modtage vand hver dag under eksperimentet. Måle den samme mængde væske for hver plante og registrere højde, farve, antallet af blade og stabilitet for fire uger. Hvis frø bliver brugt som en erstatning for planter, øge antallet i hver gruppe til at sikre, at der er nok replikaer.

Kaffegrums

Kaffegrums påvirker direkte jordens pH-værdi, medførende plante ændringer. Vælg to grupper af sojabønner planter eller spinat eller morgenfrue frø. Den første gruppe er din kontrolgruppe og vil ikke modtage nogen kaffegrums. Anvende kaffegrums til din anden gruppe, to eller tre gange om ugen i en måned. Registrere vækst, farve og stabilitet af planterne under eksperimentet. Hvis det er muligt, afprøve jord inden tilsætning af kaffegrums og sammenligne pH-niveau i slutningen af forsøget. Også sammenligne jord pH med jord i kontrolgruppen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com