Gulv flise lim fjernelse

July 14

Gulv flise lim fjernelse

De forskellige lim bruges til at holde gulvfliser i placere tør meget hårdt. Skrabning op denne tør lim kan være ekstremt vanskeligt og tidskrævende. Den eneste praktiske måde at fjerne det ellers er med en selvklæbende remover. Selvklæbende remover forårsager lim til at blødgøre, så du kan skrabe det væk nemt. Være forsigtig, fordi mange klæbende flyttefirma indeholde farlige kemikalier. Citrus - og soja-baseret flyttefirma er betydeligt mindre farlige, men du bør stadig ikke tillader dem at tage direkte kontakt med huden.

Sikkerhedsudstyr

Mest klæbende flyttefirma indeholde farlige kemikalier, som udgør en fare, hvis du inhalere dem eller tillade dem at kontakte huden. Det er vigtigt at bære sikkerhed gear helst du håndtere eller er tæt på selvklæbende flyttefirma. Bære kemikalie-resistent tøj, syre-resistent handsker og beskyttelsesbriller til at beskytte mod den klæbende remover sprøjt på huden. Bære en NIOSH-godkendt respirator med en økologisk vapor patron til at beskytte mod indånding.

At fjerne gulv flise lim

Anvende den klæbende remover til gulv flise lim med en maling rulle, en pensel, en klud eller et lignende værktøj. Næsten alt, som du kan bruge til at sprede maling virker for anvende klæbende remover. Efter hviletiden klæbende remover har fundet sted, bør du kunne fjerne gulv flise lim forholdsvis let med en maling skraber. Hviletiden for et klæbende remover er mængden af tid, det tager for at blødgøre limen det er anvendt på.

Bestemmelse af hviletiden

Hviletiden for et klæbende remover er normalt kan kun et par minutter, men det potentielt være op til to timer. Denne gang kan variere betydeligt afhængigt af sorten gulv flise lim, type af selvklæbende remover og omgivende betingelser. Den eneste måde at præcist bestemme hviletiden er at skabe en test patch. En 1-fods kvadrat er en god test størrelse. Anvende den klæbende remover til testområdet. Tjek på det hvert femte minut af stikke det med en maling skraber. Hvor lang tid det tager for flise lim til at blødgøre er hviletiden.

Oprydning

Placer gulv flise lim stykkerne skrabes i en pose. Kontrollere advarselsmærkning på den selvklæbende remover til at afgøre, om du skal bruge nogen særlige bortskaffelsesmetoder med det. Hvis der er ingen krav til rådighed, kan du bare smide det væk som normalt. Skyl gulvet hvor limen var fjernet grundigt, ved hjælp af vand. Det vasker væk eventuelle resterende kemiske rester.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com