Medfører en vakuum lækage dårlig Gas kilometertal?

July 14

Vakuum lækager er blandt de mest almindelige økonomi påvirker motoren funktionsfejl, især på ældre køretøjer. Mens de er generelt nemme at lave, kan at finde en lækage bevise den vanskeligste del af reparere det.

Definition

Motorer har brug for en præcis mængde luft til at brænde brændstof. Utætheder mellem gasspjæld plade, motorens primære luft-måling ventil og topstykket giver mulighed for mere luft ind motoren, end der kræves til at forbrænde brændstoffet. Denne "lean burn" betingelse kan forårsage tab af magt og effektivitet.

Effekter

Mens stigende forholdet mellem luft til brændstof kan være en velsignelse for brændstoføkonomi under visse omstændigheder, en ukontrolleret vakuum lækage vil normalt gøre ondt magt. Dette tab af magt betyder, at føreren har til at åbne gashåndtaget mere til at opretholde den samme hastighed. På brændstof injiceres motorer forvirrer beholdningsopgørelsen luften den computer, som vil forsøge at kompensere for den ekstra luftstrøm ved stigende relativ brændstofstrøm.

Undtagelser

En vakuum lækage kan ikke altid negativt påvirke brændstoføkonomien. Hvis motorens oprindelige luft/brændstof-blandingsforhold blev sat lidt rige (for meget brændsel), kan derefter en vakuum lækage faktisk bidrage til at øge hestekræfter og brændstof økonomi ved at genskabe luft/brændstof balancen til sin ideelle 14,7-1 ratio.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com