Hvordan til at samle frø fra en Morning Glory blomst

July 15

Hvordan til at samle frø fra en Morning Glory blomst

Morning glory, eller Ipomoea, er en blomstrende vin dyrket som en prydplante i mange dele af USA. Traditionelt er kendt for sin dybe blå blomster, producere morgen herligheder også pink, hvid og bi-farve sorter. Dyrket som en etårig blomstrende plante, formiddag herlighed er ikke frost tolerante og dør tilbage i slutningen af sæsonen i mange zoner. Det kan dog være vokset hvert år fra frø høstet fra det foregående års vinstokke. Indsamling af frø er en simpel proces og giver gartnere en rigelig forsyning til at plante det følgende forår.

Instruktioner

•Mark de stærkt blomstrende områder i formiddag herlighed vinstokke med streng. Morning glory blomster sidste kun én dag før tørring og falde ned vin.

•Observe de områder, hvor blomsterne døde tilbage til dokumentation af frø pod dannelse. Se bælg, indtil de igen en mørk brun i farven og ydre sprøde hud pauser. Grønlig bælg har umodne frø, der ikke vil spire.

•Hold en lille papir taske under moden bælg og åbne forsigtigt bælg, fange frø i papirpose. Label taske med datoen indsamlet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com