Monroe, North Carolina dæk bygningsreglementer

August 8

Monroe, North Carolina dæk bygningsreglementer

Dæk bygningsreglementer i Monroe, North Carolina, er i overensstemmelse med North Carolina state vedtægter. En byggetilladelse fra byen tillader office er påkrævet for et dæk tilføjelsen, og en zoneinddeling tilladelse sikrer at tilbageslag ordinancer følges. Arbejdstilladelse kontor kræver to sæt af planer og en bebyggelsesplan, som kan være hånd udarbejdet eller forberedt af en professional. De kræver også en liste over materialer skal anvendes. Deres telefonnummer er 704-282-4524.

North Carolina bygning koder stat der skal alle dæk materialer kunne modstå forfald. Hvis træ bruges, skal det være massiv tømmer. En vedhæftet dæk vil blive delvist støttet af huset fundament og alle eksisterende sidespor, bortset fra mursten skal fjernes for at tillade dæk "band" at være boltet direkte til husorkester, brug af 5/8 inch varm dyppet galvaniserede bolte. Blinkende skal installeres mellem house rim tværbjælke og dæk bandet at forhindre vandskader husorkester.

Gulv bjælker skal være bygget til at støtte et minimum af 40 pounds per kvadratfod. Hver fod skal understøttes af et betonfundament og være mindst 12 inches under klasse, og de skal inspiceres, når de er installeret. Footings og betonfundamenter størrelse er afhængig af den belastning, de vil være forpligtet til at bære. Dæk, der vil holde en hot tub skal være designet af en professionel.

Dæk mere end 30 inches over grade har brug for en vagt jernbane mindst 36 inches i højden, med de lodrette Stokke bliver tættere end 4 inches hinanden. Der skal være en hand rail på mindst én side af trappen. Dette bør være et minimum på 30 inches eller højst 38 inches over trappen og bør ikke være mere end 3 1/2 inches lang, og skal afsluttes på en måde, at det ikke vil forårsage klemme til hænder eller rive tekstiler. Hvis støder op til en væg, skal mellemrummet mellem jernbane og muren være 1 1/2 inches. Trin bør ikke være højere end 8 3/4 tommer og bør være mindst 9 inches i dybden.

Hvis dækket er fastgjort og mere end 4 fod over jorden, dækket bliver nødt til at blive afstivet til støtte. Der er flere metoder til afstivning, der kan bruges. Benyttes 4 x 4 knæ bracing, hver bandage skal knyttes til den opretstående indlæg på et tidspunkt ikke mindre end 1/3 af post længde fra bunden af kortbunken, og bør være vinklet mellem 45 og 60 grader. Klammeparenteserne skal være fastgjort med en 5/8 tommer hot lygte galvaniseret bolt i hver ende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com