Liste over ørkenen australske Flora planter

August 9

Liste over ørkenen australske Flora planter

Ø kontinent af Australien adskilt fra andre landmasser mange millioner af år siden, som tillod sin planter og dyr til at udvikle sig på egen hånd. Der er cirka 20.000 til 25.000 forskellige arter af indfødte planter, der vokser i Australien. Over tid tog flora på forskellige karakteristika ifølge de særlige miljømæssige forhold, hvor de voksede. De fleste af de indvendige dele af Australien er golde ørken jorder, der får meget lidt vand og opleve ekstrem varme, der støbte de særlige karakteristika ved planterne.

Acacias

Akacietræ, eller pilefletning består som det kaldes i Australien, af mere end 600 arter, der kommer i alle forskellige størrelser og farver. Pilefletning producerer sin særprægede blomster om vinteren eller i foråret. Den gyldne pilefletning (Arcacias pycnantha) lever i varme og tørre klima. De indfødte aboriginals anvendes træ til våben og redskaber.

Kål Palm

Kål palm (Livistona mariae) bor i den centrale del af Australien, især i nærheden af Alice Springs. Dette træ er høj med en tynd stamme og grene, der er forholdsvis kort. Indfødte spiste bladene, og da europæerne slog sig ned i området, de flettede blade i hatte.

Eucalyptus træer

Der er hundredvis af forskellige arter af eucalyptus træer, men dem, der bor i ørkenen klimaer er coolabah (Eucalyptus microtheca) og ghost tyggegummi (Eucalyptus papuana). Coolabah synes at have en snoet kuffert, mens ghost tyggegummi har en tyk stamme med meget hvidt bark og klumper af mørke grønne blade.

Desert eg

Den ørken eg (Allocasuarina decaisneana) lever i det centrale Australien. Sin stammen er tynd, og det har blade, der er flagrende soft. Som i ørkenen eg alderen bliver det fyldigere, med rigelige blade, afviger fra de tynde unge træer.

Mitchell græs

Denne græs elsker lerjord fundet i den nordlige del af Australien. Det kan trives i det varme og tørre ørken klima, fordi det har en betydelig system af rødder, der breder sig ud og ned, gør det muligt at søge ud fugt dybt ned i jorden.

Saltbush

Der er over 30 arter af saltbush findes i den australske ørken. Denne plante er tilpasset til de saltholdige jordbundsforhold i ørkenen ved at lagre salt i sine blade. Det foretrækker fuld direkte sol men kan overleve i begrænset skygge og kræver ikke meget vand, når det er etableret.

Sturt's Desert Pea

Sturts ørken ært (Clianthus formosus) kan findes i de indre ørken og blomstrer først efter der har været en stor regnstorm. Blomsterne er røde og komme ud af et objekt, der ligner en Sort Fladbælg ved basen af kronbladene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com