Kolde hårdføre tropiske planter

July 15

Kolde hårdføre tropiske planter

Tropiske planter er plantearter, som er en indfødt i troperne eller regionerne omkring ækvator. Nogle tropiske planter også vokse i områder kendt som monsunen troperne, eller de meget tørre regioner. Tropiske planter er valgt for deres eksotiske farver af blomster og unikke løv. I modsætning til den almindelige opfattelse at tropiske planter er i stand til at modstå kolde temperaturer, er der visse kolde hårdføre tropiske arter, der kan nemt overleve hårde vintre. Der er et stort udvalg af kolde hårdføre tropiske planter, der kan plantes til deres store blade, frodige-farvede blomster og frugter.

Maypop

Maypop er en kold hårdfør sort af den regelmæssige tropiske Passionsfrugter. Skønheden i planterne ligger i sin stedsegrønne blanke blade og indviklede lavendel og hvide blomster med tråd-lignende kronblade. Den store, ægget mellemstore frugt er meget lig den passionsfrugt, der er fyldt med frø og luft. Hver enkelt frø er omgivet af en flavorful, gelé-lignende papirmasse. Planter bærer omkring 12 frugter, men kan producere mere eller mindre afhængig af længde og varme i den aktive vækstsæson. Plante maypop i det mest solrige sted og nogle støtte for planterne at klatre. Planter kan også være uddannet til at kravle over større blomstrende buske. I løbet af vinteren, barkflis godt med organiske materialer som halm og chips for at isolere rødderne.

Hårdføre banan

Hårdføre banan eller Musa basjoo, også benævnt japanske fiber banan, er de mest kolde hårdføre banan arter. Et godt mulched hårdføre banan træ kan overleve temperaturer på minus 20 grader Fahrenheit. Træet er også begunstiget for sin eksotiske og smukke blomster. Det bedste tidspunkt at plante hårdføre banan er i løbet af foråret når jorden har varmet og der er ingen yderligere fare for frost. Anlægget i en solbeskinnet, veldrænet, organisk rige jord som denne bidrager til at fremme vigor og kolde hårdførhed. Under jordbearbejdning, føje ca 3 lbs. i en langsom frigivelse 2-1-2 forholdet gødning for hver 100 kvadratfod bed plads. Banan træer er tunge foderautomater, der kræver månedlig anvendelse af gødning og rigelige fugt.

Hårdføre jasmin

Hårdføre jasmin eller Jasminum nudiflorum, kaldes også januar jasmine. Anlægget kræver faktisk de kolde, frysning temperaturer for at fuldt trives, og det blomstrer lige igennem vinteren. Hårdføre jasmin er en stædig plante, der let vokser i enhver type af jord, selv en fattig tør en. Det ikke, dog gerne meget våd jord. Det vokser bedst i fuld sol, men tåler halvskygge så godt. Hårdføre jasmine taber bladene om vinteren, men holder blomstringen på stedsegrønne stængler. Det er meget modstandsdygtigt over for kulde, sygdom og insekter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com