Produkter til at hjælpe med at organisere dine Tupperware

August 11

Produkter til at hjælpe med at organisere dine Tupperware

Tupperware og andre plast genbrugscontainere blev udformet for at sikre forbrugernes hverdag nemmere og mere øko-venlige, men nogle gange de har lyst til mere besvær end de er værd. En skuffe fuld af Tupperware med manglende eller dårlig montering låg kan skabe mere kaos end organisation. Heldigvis, der er produkter til rådighed til at hjælpe med at organisere din Tupperware samling, således at du får mere gavn af det og mindre hovedpine.

Sikringsanlæg containere og låg

Virksomheder, der fremstiller fødevarer opbevaringsbeholdere bliver mere og mere bevidste om den frustration forbrugere føler at finde opbevaringsløsninger til deres Tupperware. Kigge efter produkter, der er designet til at stable og der har sikringsanlægget låg, så de passer og forbliver samlet i en skuffe eller skab. Sikringsanlæg låg og box sæt er designet til at minimere opbevaring af din Tupperware samling og forhindre tab af matchende låg.

Organisation systemer

Lazy Susan-stil opbevaringsenheder er også tilgængelige. Lagersystem Smart Spin er en roterende tårn, der kan installeres i et skab. Du kan trække ud lagerenhed, når du har brug for det, og skub og låse det på plads når du er færdig. Den Smart Spin kommer med sin egen plasticware og låg, med volumen markører vises på siderne af beholdere for reference. Lagerenhed fylder ikke mere plads end en kaffemaskine.

Opbevaring Caddies

Hvis du har problemer med manglende Tupperware låg, overveje at installere en slank profil plast caddie på indersiden af et skab dør. Lagring af Tupperware containere adskilt fra låg kan medvirke til at reducere mængden af tid brugt rifling gennem en skuffe beholdere i en søgen efter at finde et matchende sæt. Plasticware låg opbevaring caddier er tilgængelige i plast eller metal, og kan knyttes til et skab dør med dobbeltklæbende tape eller en hammer og søm.

Nesting kasser

Tupperware-stil containere fås også i en russisk-nesting-dukke design. Nesting sæt af plasticware er designet, så varierende størrelser af plastbeholdere passe pænt inde i hinanden, med ekstra plads til låg. Nesting opbevaringsbeholdere vil sikre at din Tupperware er altid på ét sted, og det vil besætte kun den plads, der kræves af den største beholder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com