Sådan reparation tynde injektionsmørtel i køkkenet

July 17

Fugning fliser kan være et vanskeligt job, der kræver præcision at få det lige højre. Nogle gange, injektionsmørtel kan anvendes tyndt eller injektionsmørtel vil begynde at tynde eje egen med tiden. Enten måde, hvis injektionsmørtel i dit køkken fliser er for tynd, fjernelse og udskiftning af det er nødvendigt. Friske cementmørtel vil ikke korrekt overholder eksisterende injektionsmørtel, så bare tilføje flere injektionsmørtel til leddene ikke er en mulighed. Injektionsmørtel spiller en afgørende rolle i at beskytte brikkerne fra fugt. Hvis injektionsmørtel er for tynd, vil fugt kunne sive igennem under fliserne.

Instruktioner

•Tag gamle injektionsmørtel med en cementmørtel så. Dette er en billig værktøj, der kan være køb af på de fleste hjem forbedring Centre og er specielt designet til injektionsmørtel fjernelse. Køre injektionsmørtel så frem og tilbage over fugerne. Anvend pres, men brug saven omhyggeligt for ikke at ridse flisen.

•Brush væk injektionsmørtel og støv som du arbejder med en lille pensel eller lignende pensel. Støv ud alle leddene med en pensel og vakuum leddene og omkringliggende områder, når alle de gamle fuger er blevet fjernet. Det er vigtigt at fjerne alle de støv og snavs fra leddene, især fra siderne, så den nye fuger vil overholde korrekt.

•Mix et parti af injektionsmørtel og vand i en spand ifølge producentens anvisninger. Injektionsmørtel vil være sammenhæng i en tyk pasta.

•Scoop en generøs mængde af injektionsmørtel fra spand ved hjælp af en gummi fuger float. Arbejde injektionsmørtel i fugerne ved at køre injektionsmørtel flyderen frem og tilbage over fælles. Hold injektionsmørtel float i en lille vinkel til at tvinge injektionsmørtel ned i fugerne så meget som muligt. Kør fingeren over fugerne til at glatte dem ud.

•Fortsæt denne proces indtil alle leddene er en fyldt med cementmørtel. Tillad injektionsmørtel til at sætte i ca 30 minutter.

•Fyld en spand med varmt vand. Dyp en ren svamp i vandet og vride det ud grundigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com