Hvad er årsagerne til en utæt renovationsafgifter

July 17

Hvad er årsagerne til en utæt renovationsafgifter

En renovationsafgifter, som mange VVS inventar, har et antal rør og armaturer fodring i det. Da disse rør og armaturer har vand og mad partikler, der strømmer gennem dem jævnligt, kan i sidste ende komponenterne slides ned og begynde at lække. Flere stykker på en renovationsafgifter er de sandsynlige årsager til utæt, men de fleste kan fastsættes på samme grundlæggende måde.

Kigge efter lækage

Før du forsøger at reparere en utæt renovationsafgifter, skal du finde årsagen og kilde til lækagen. Leon A. Frechette af spørge værktøj tale anbefaler overvågning til rådighed, samt resten af rør under vasken, mens vasken er i brug for at sikre, at lækagen kommer fra bortskaffelse og ikke en nærliggende rør. Hvis lækagen kommer fra bortskaffelse, Arbejd dig så langt inde i kabinettet, hvor bortskaffelse er placeret som muligt, og bruge en lommelygte til at forsøge at lokalisere kilden til lækagen.

Lige Under vasken

Begynd at kontrollere for lækager på det sted, hvor toppen af garbage bortskaffelse tillægger vasken afløb. Hvis denne forbindelse kommer løs, kan vandet, der strømmer gennem vasken afløb lække omkring flange før det nogensinde gør det gennem bortskaffelse. En række spørgsmål kan forårsage til rådighed forbindelse med vasken til at komme løs, herunder ruster stik på grund af konstant fugt, eroderet rør tape eller kit rundt om forbindelsen eller en dårlig forsegling.

Til rådighed

Skrald afhændelse består som regel af en vigtigste kammer, hvorigennem vand og mad partikler flyde ud i resten af VVS-systemet. Salen har et rør, der forbinder gennem nederst halvdel af kassation, tillader fødevarer partikler og vand til at passere gennem. Ligesom i forbindelse med vasken, dette sted, hvor røret forbinder til rådighed har potentiale til flere forskellige spørgsmål, herunder ruster Hvis stikket er metal, eller eroderet rør tape.

Reparation af utætte renovationsafgifter

Medmindre faktiske skrald bortskaffelse kammer er utæt, som ville indikere udhulet af den plast, der anvendes til fremstilling af garbage bortskaffelse, og kræver udskiftning af hele enheden, bør årsagen til en utæt renovationsafgifter oprettelig. Erstatte alle rør tape eller kit, der er blevet eroderet, enhver sæler, der er blevet strakt eller revet, og nogen rustent metal stik med plastik til at løse læk og hjælpe med at forhindre fremtidige utæt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com