Faucet Reparation: Typer af vandhaner

July 17

Faucet Reparation: Typer af vandhaner

Slå eller trække i håndtaget og vand kommer ud. Dette er det simple princip bag afspærrings-ventiler kendt som vandhaner installeret på hver vask, badekar og bruser. Når vand ikke flyde når du tænder for den, eller holder flydende når du slå det fra, reparere eller udskifte ventilen inde i en vandhane. Du vil møde en af fire typer af ventiler inde i vandhanen.

Kompression ventiler

Før indførelsen af single-håndtag blanding vandhaner i midten af 1900-tallet havde alle vandhaner kompression ventiler. Compression vandhaner har en gevind ventil dæmme op med en skive, der er knyttet til bunden. Når du dreje håndtaget med uret, kræfter ventilen skive mod ventilen indløbet til at stoppe vandgennemstrømningen. Når denne type af vandhane lækager, du normalt nødt til at udskifte vaskemaskinen ved at skrue møtrikken, der holder ventilen, løft det ud og skrue vaskemaskinen. Hvis du har hårdt vand, kan du også nødt til at rense mineralforekomster ud af ventilsædet.

Patron ventiler

Mange single-håndtag blanding vandhaner, og nogle to-håndteret dem, har patroner opfundet af Al Moen, som firmaet Moen, velkendte vandhane producent, er navngivet. De cylindriske patroner er som regel lavet af messing eller plastik og er udstyret med O-ringe. At fjerne en er som regel et spørgsmål om at fjerne håndtaget og en fastholdelsesfaktorer møtrik eller klip og trække det ud. De fleste reparationer omfatte udskiftning af O-ringe eller gummi sæler i vand fjorde, men patroner kan blive tilstoppet og blot kræver rengøring.

Kuglehane vandhaner

I midten af 1950 ' erne indført Delta Faucet virksomheden bold-ventil vandhane, en anden type af single-greb blanding hane. Identificere en bold-ventil vandhane ved afrundede toppen af ventilen stamceller hvor håndtaget er fastgjort. Ligesom en patron hane, kan du reparere en kugleventil ved at fjerne håndtaget og skrue låsemøtrikken holder ventil forsamlingen. Det er ofte fjederbelastede, og fjedre slides. Erstatte dem, hvis nødvendigt, og erstatte gummipakninger omkring ventil fjorde, hvis de er slidte. Hvis bolden er tilhugget eller revnet, bliver du nødt til at erstatte det så godt.

Disc vandhaner

Diske er den seneste nyskabelse i faucet valve teknologi og de mindst tilbøjelige til lækager og andre problemer. Ventil forsamling består af et lagdelt række tæt montering keramiske diske, der bevæger sig i forhold til hinanden til at styre vandgennemstrømningen. Normalt skal du Skru mekanismen for at fjerne det, når du skal udskifte gummipakninger i ventil fjorde. Disc mekanismer sjældent bære, men i tilfælde af at du har mistanke om din er defekt eller brudt, erstatte det, snarere end at forsøge at adskille og reparere den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com