DIY tæppe trappetrin

December 22

Holde elegancen af et træ trappeopgange, men har al den komfort og sikkerhed tæppebelagte trappe, når du installerer tæppe slidbaner. Dette kan være en forholdsvis nem gør det selv projekt udført i løbet af en weekend, når du har de rigtige materialer. Frugterne af et projekt, godt gået vil kunne mærkes hver gang du stige op eller ned din trappe.

Vælg dit tæppe

Beslutte, om du vil anvende tæppe slidbane i waterfall metoden (dækker både lodret riser og vandret slidbane af hver trapper kontinuerligt) eller i fælles landbrugspolitik og band metode (der dækker kanten af riser og slidbanen af hvert trin kun). For at afgøre, hvor meget nyt tæppe vil du har brug for, måle slidbane og riser (eller bare slidbane til cap og band) og skal ganges med det samlede antal af trapper. Tilføj op til 3 inches per trappe til tage tæppet polstring i betragtning. Vælge en tekstur klippe eller Berber tæppe, som er tykkere end traditionelle runner tæppe og ofte lettere at installere. Undgå et loop bunke tekstur tæppe, som kan flosse udkanten trappe over tid. Husk, at uanset type tæppe du vælger, det vil modtage en masse mund trafik. Kig efter et tæppe med indvævede pletten beskyttelse i stedet for tæppe simpelthen sprøjtes med pletten protector, der vil fortage sig hurtigt.

Forberedelse

Hvis du skifter fra tæppe til træ, fjerne alle gamle tæpper og polstring, der er på trapperne først. Fjerne enhver sidesten lim med slibning og varmt vand. Feje trappen rene når de er tørre. Du kan vælge at refinish træ på dette punkt med pletter og lak før du anvender slidbaner.

Installation

Vedhæfte en tackless strip, der vil fange og holde tæppet på plads. Skær to tackless strimler for hver trappe slidbane. Skær dem 1-2 inches tyndere end bredden af slidbanen (vandrette del af trappe), og 1 tomme mindre end dybden af riser (lodrette del af trappe). Fastgør strips på 3/4 tommer fra bunden af riser og bag på slidbanen. Måle længden fra toppen af den riser tackless strip til den forreste kant af den slidbane tackless strip. Skære polstring for at dække hver slidbane. Vedhæfte polstringen med en kraftig hæftemaskine. Måle fra ansigtet af riser til den forreste kant af slidbanen. Skære tæppe på denne længden og bredden af slidbanen. Brug en kedelig mejsel til at trykke på tæppet fast mod tackless strimlen, og sørg for, at det er glat og vedlagte på alle punkter, med ingen lose hjørner. Afslutte hvert trin af hæftning hver 3 til 4 inches langs bredden af tæppe slidbane.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com