Hvordan at reparere revner i plast

July 18

Hvordan at reparere revner i plast

Plast er et meget holdbart stof, men det kan ikke modstå alt. Der er tidspunkter, når du finder, at en af dine plastbeholdere, legetøj, udendørs stole eller andre husstand element har en revne i det. Du tror måske, du nødt til at smide dette element væk, men du ikke. Der er et par tricks du kan bruge til at reparere revner i din plast varer.

Instruktioner

•Hold flamme fra en lighter op til knæk i plast. Watch for plast til at begynde at smelte lidt. Når det gør, fjerne flammen og bruge popsicle stick til at udjævne tilbage de to sider af revnen til ét stykke. Sørg for at du gør dette på begge sider. Det kan ikke gøre plastik ser smuk, men det vil lukke op knæk.

Forpakket en flaske af Tenax-7 R (Se ressourcer). Denne væske svejsninger plast sammen. Anvende væsken direkte til knæk med en lille pensel. Vente på det tørre og din vare vil være klar til brug. Dette produkt koster mellem $3 til $4.

•Applicer plast fyldstof Kit (Se ressourcer) til knæk. Når putty tørrer, slibe det med et stykke sandpapir. Dette vil gøre overfladen glat og det optræden vil ikke være så slemt, som hvis du smeltet knæk sammen.

•Applicer en generel epoxy (Se ressourcer). Dette er et epoxy, der er godt for de fleste overflader herunder plast. Dette generelle formål epoxy kommer i to flasker. Du skal blande en lige stor del af hver i en container og derefter anvende det til knæk. Afvente epoxyen helt tør før du bruger elementet igen.

Tips & advarsler

  • Epoxy opbevares indendørs ved en temperatur på 50 grader F eller højere.
  • Bære handsker og en maske, når du arbejder på fastsættelse af plast. Dette vil holde din hud fra at blive irriteret på de kemikalier, du bruger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com