Størrelsesområde for brun alger

July 18

Brun alger er en af flere klassificeringer af alger, baseret på pigmenter og farver alger indeholder. Brun alger er også de eneste typer af alger, som ikke eksisterer i form af en enkelt celle. disse mere komplicerede organismer er meget mere indviklet end deres mindre blå og røde fætre.

Mindste brun alger

Andre typer af alger, rød og grøn, findes i deres mindste former som encellede organismer, der indeholder alle de oplysninger og strukturer til at trives. Der er ingen kendte arter af brune alger, der er denne lille; de mindste medlemmer af brune alger familien vokse i en serie af tynde tråde, der ikke kan ses af det menneskelige øje, men er stadig meget, meget større end deres encellet fætre. Disse mindste medlemmer stadig være fremstillet af mange celler, og har mange enkelte hårstrå, der giver mulighed for alger til effektivt optage de næringsstoffer den har brug for fra vandet. Brun alger har ingen rødder, men selv disse små, mikroskopiske former af alger vil knytte sig til planter og klipper under vandet.

Største brun alger

De største former af brune alger udgør tang skove, og enkelte tråde kan vokse op til 200 fod i længden. På hvert af disse tråde er sofistikeret strukturer kendt som thallus; Disse grene og blade-lignende strukturer mulighed for sollys og næringsstof absorption, der giver mulighed for planter til at vokse så stor. De giver også brune alger sin skov-lignende udseende. Den gigantiske Tang fundet i undersøiske skovene ud for kysten i Californien er blandt de mest udbredte af tang skove, og giver et hjem for arter som sea otter. Der er også store skove af gullig brun alger ud for Irlands kyst, og tonsvis af denne alger er høstet og eksporteret hvert år.

Kompleksitet

Der er mere end 1.800 forskellige arter af brune alger, og mange har flere træk til fælles med planter. Forskellen mellem planter og alger er kompleksiteten af deres interne strukturer, men brun alger har nogle ting til fælles med de planter, der generelt anses for at være en højere form for liv. Andre typer af alger har kun én slags indre væv, men på grund af kompleksiteten af brune alger der er plads til differentiering i alge struktur. Forskellige celler gør forskellige ting, som er kun tilladt i organismer, der indeholder mere end én celle. På grund af størrelsen af brune alger udviklet det strukturer til at flytte næringsstoffer og stoffer i hele alger, selv om den ikke har udviklet sig til punktet at have vedvævet og phloem ligesom planter.

Tilpasninger af store alger

Brun alger, også i modsætning til andre typer, er generelt ikke fundet frit svævende i vandet. Almindeligt forekommende i reef og kystnære miljøer, brune alger, fra den mindste til den største, har udviklet strukturer, der kaldes holdfasts. Disse holdfasts Fastgør den ene ende af alger til en rock, havbunden eller endda en plante nogle af de mindre typer af brune alger. Disse ankerpunkter sikre alger, som har også udviklet luft blærer. Disse blærer holde algerne flyder oprejst; Det betyder for store alger som den gigantiske kelp, de giver grundlaget for en lang række planter og dyr. Muslinger og svampe kan findes levende blandt holdfasts hvor de er beskyttet mod rovdyr, mens fisk tage ly i blad-lignende fronds suspenderet i vandet. Andre dyr såsom oddere, lever i trækronerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com