Hvordan man opbygger beton foder trug

July 19

Hvordan man opbygger beton foder trug

Beton kan bruges til en lang række applikationer, da det er vigtigt at have en stærk, vejrbestandigt materiale. Du kan bygge animalsk foder trug fra beton relativt nemt ved at konstruere en simpel krydsfiner form. Når betonen har sat, kan du fjerne formen og det foder trug vil være klar til brug. Det er bedst at hælde beton, hvor du har til hensigt for den foder trug til at være placeret. Dette holder dig fra at skulle flytte det foder trug senere når betonen har sat.

Instruktioner

•Klippe krydsfiner danner for feed truget med en rundsav. Du skal bruge to sæt af fire krydsfiner bestyrelser for dem, uanset hvilken størrelse foder trug, du opretter. Den første, større form vil holde den udvendige kant af beton, indtil det har indstillet. Det skal være overordnet udenfor længde, bredde og højde, ønskede feed lavpunktet at være. Anden, mindre form vil holde indvendigt kant af beton og bør dimensioneres efter den diskenhed, du vil feed lavpunktet at indeholde.

•Klippe 2 x 4 støtte bjælker til foder trug former. 2-af-4s, som du bruger til at støtte formen udenfor skal ombrydes vandret omkring ydersiden af formen, forbundet til hinanden med træskruer. 2-af-4s, som du bruger til at støtte den indre form skal knyttes til indersiden af formen, og kan være skåret til højden på indersiden formen, så du kan montere dem i indvendigt hjørner af formen. Hvis du har brug for ekstra afstivning til indersiden danner på grund af højden af væggene i dit foder trug, simpelthen skåret 2 af 4s til den nødvendige længde og prop dem inde. De behøver ikke at være sikret.

•Build to formularer skal du hælde den konkrete foder trug.

•Sæt den større form, hvor du ønsker den foder trug til at være placeret. Det er en god idé at placere form flade, solid marken, hvor det ikke vil begynde at synke over tid på grund af sin vægt.

•Mix betonen med vand, indtil det har nået konsistensen af jordnøddesmør. Bruge en garden hoe for at blande ingredienserne sammen, og derefter bruge en skovl til at dumpe beton i bunden af formen konkrete foder trug. Dybden af base af truget bør være mindst seks inches. Mens du gør dette, skal du placere stål armeringsjern i beton, være omhyggelig med at begrave det fuldstændigt i betonen. Armeringsjern bør placeres ca hver otte inches i betonen.

•Glatte toppen af beton med en mason murske indtil alle stenene har slået sig ned under overfladen af beton, efterlod en glat, blank overflade.

•Sæt den mindre form inde den større størrelse så at formularerne, der er jævnt fordelt for at skabe lige væggene langs hele omkredsen af truget.

•Kontroller armeringsjern i bunden af beton inden for murene, men tillader ikke nogen armeringsjern til at røre de træ former. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en metal sav til at skære armeringsjern til den nødvendige længde. Tillade nogle stykker til overlapning og nogle forbliver vandret.

•Fyld væggen med seks inches af beton hele vejen rundt i trug, og derefter sted ekstra armeringsjern vandret oven på dette lag af beton. Fylde væggen med cirka seks flere inches, derefter tilføje flere armeringsjern. Tilføje mere konkret, indtil du har udfyldt formularen med beton hele vejen til toppen. Jævn ud øverst på lavpunktet vægge med en mason murske.

•Tag former efter betonen har fået lov til at sætte i mindst tre dage. Hvis når som helst den hærdning periode, der er kraftig regn i dit område, dække trug med plastik for at forhindre dens bliver mættet, som ville svække styrken af betonen.

Tips & advarsler

  • Installere en bundprop i feed lavpunktet at gøre rengøring lettere. Du kan gøre dette ved at bore ud af et hul i bunden af truget med en murværk borehoved efter cement har helbredt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com