Hvordan man rent konkret statuer

July 19

Hvordan man rent konkret statuer

En konkret statue udendørs weathers og bliver mere beskidt over tid, som tilføjer til sin karakter. Hvis stykket er så snavset, du er ikke længere købedygtig skelne dens detaljer eller funktioner, genskaber rense det sin skønhed. Undgå at bruge barske kemiske rengøringsmidler, der kan fjerne maling eller blegemiddel dele af beton, da dette kan skade statuen eller resultere i en inkonsekvent farvelægning af værket som helhed. Skrappe kemikalier kan også skade dine planter.

Børste Off tørt snavs

Bruge en soft-strittede børster, som en pensel til at fjerne spindelvæv og løst snavs eller snavs fra statuen. En tandbørste når ind i sprækker og detaljer og kan du tør-krat disse områder uden at skade betonen. Hvis statuen er lille og let, løft det og Børst basen. Brug ikke en stålbørste eller grill børste, selv hvis konkrete er meget snavset, da dette kan ridse beton eller fjerne en bid af det.

Bruge slangen

En haven slange hjælper med at fjerne nogle kage på snavs uden at beskadige statuen. Sæt slangen til en jet eller højtryks indstilling giver statuen en blidere alternativ til en magt vask. Hvis det er muligt, Placer statuen i et rent område, såsom på patio mursten, før afskylning, ellers skylle det over jord eller græs kan resultere i stænk, indbetaler mudder på statuen. Sprøjte ind i sprækker på statuen og slange det fra flere vinkler til at banke gratis affaldsmateriale og skylle snavs væk. Hvis statuen er malet, kun slange det, hvis malingen er i god stand. Pres fra en slange kan gøre afskalning maling værre.

Rengøringsmidler

En all-round husstand renere sikkert for porøse overflader, såsom injektionsmørtel, er også velegnet til konkrete statuer. Vælg din favorit jord-venlige naturlige eller organiske renere at undgå at frigive giftstoffer i jord eller jord i nærheden af statuen. Kontroller, at etiketten siger det ikke vil skade planterne. Spray renere direkte på en våd statue, eller blande nogle af renere i en spand varmt vand, dypper en krat pensel i vandet til at skrubbe snavs og skidt fra statuen.

Koldt vejr pleje

For at forhindre statue fra revner eller bryde, ikke vaske det hvis temperaturen kan falde tæt på eller under frysepunktet. Beton absorberer fugt, så vandet inden det kan fryse, udvide og knæk statuen. Flytte statuen til et beskyttet område, som en garage, hvis du er bekymret over potentielle vinteren revner eller skader.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com